nlc.hu
Életmód

1 évig bujkált a szülei szomszédságában

Titkos szerelmi kapcsolat miatt élt 1 évig egy szobában

A lány szülei már teljesen feladták a reményt, hogy valaha megtalálják.
titkos kapcsolat

Sajitha 18 éves volt, amikor 2010 februárjában egy este elment otthonról, és nem tért vissza. A 24 azt írja az Indian Express című lap nyomán, hogy a lány szülei már teljesen feladták a reményt, hogy valaha megtalálják a lányukat. Végül a véletlennek köszönhetően derült ki, hogy a szülei házától alig ötszáz méternyire található házban élt titokban, a férfival, akivel egymásba szerettek, de kapcsolatukat titokban tartották.

Egy helyi rendőrtiszt elmondta, Alinchuvattil Rahman és a lány azért titkolta kapcsolatát, mert más vallásba tartoznak, és attól tartottak, szerelmüket rossz szemmel fogják nézni családtagjaik.

Az Express cikke szerint Rahman szüleinek egyszer sem tűnt fel, hogy Sajitha a fiuk szobájában él, amit a férfi mindig kulcsra zárva tartott, és senkit sem engedett oda be. A bátyja szerint a testvére dührohamot kapott, amikor valaki be akart menni a szobájába, és még a vacsoráját is odabent ette meg.

A fiú szülei nemrég kezdtek el menyasszonyt keresni a számára, de Rahman igyekezett terelni a témát, amikor a kérdésre került a sor, és három hónappal ezelőtt összeveszett családtagjaival, majd eltűnt a házból. Szülei bejelentették eltűnését a rendőrségen, és kedden bátyja véletlenül megpillantotta az utcán, és ezután kiderült, hogy egy közeli faluban kezdett el élni Sajithával. Ekkor derült fény arra is, hogy a lány egészen idáig ott élt a saját családja mellett.

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top