nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán a toszkán vidékre vinné a pasiját

Szökj meg a pároddal kettesben, jót tesz a kapcsolatnak!

Szükség van a kettesben töltött időre, ha csak néhány napra is. Szökj meg a pároddal, felejtsd el a munkát, családot!

Családod van, karriered, háztartást vezetsz: jut elég időtök egymásra a pároddal? Lehet, hogy esténként megisztok együtt egy pohár bort, vagy napközben összefuttok egy közös ebédre. Talán még esti randik is beleférnek. De igazán egy kettesben töltött pár napos pihenő tudja úgy feltölteni a kapcsolatot, hogy az hosszú távon is hatással legyen rátok.

Toszkána dombok ház

Fotó: Pixabay

Oroszlán: figyelj rá

Szeretsz a középpontban lenni – figyelemimádó csillagjegyként, vagy akár profi előadóművészként –, pontosan tudod, hogy néha te vagy az, akinek adnia kell. Törődést, gondoskodást és a puszta jelenlétedet. Régi vágyad elutazni Toszkánába, ezt idén nyáron beteljesítheted! Rendezd el a munkahelyi teendőket, a gyereket pedig hagyd a nagyszülőkre. Élvezd az itáliai naplementét kettesben a szerelmeddel, felejthetetlen élmény lesz. Hidd el, a párod százszor megköszöni, hogy végül rábeszélted erre a kalandra.

Rák: magadnak is adj időt

Félsz eltávolodni a szeretteidtől. Mi van, ha megbetegszenek a gyerekek? Vagy egy barátnak szüksége lesz rád? Senkinek nem okoz törést, ha jól érzed magad. A saját szükségleteidet elhanyagolod, pedig ha soha nem töltekezel fel, adni sem lesz erőd. És a pároddal ezer éve nem töltöttél időt kettesben. Gondolj úgy a vele töltött hosszú hétvégére, mint egy roppant kellemes befektetésre. Menjetek egy közeli tengerpartra, vagy a csoda szép Őrségbe. Szívd magadba a természet energiáját, és élvezd az együttlétet a társaddal!

Ikrek: lassulj le 

A végkimerültségig képes lennél pörögni, bulizni, szórakozni. Ha gyerekeid is vannak, néha úgy érezhetik: alig bírják a tempót hozzád képest… Itt az idő hátrahagyni a szervezkedést, a családi összejöveteleket. Adj magadnak egy lélegzetvételnyi időt, és emlékezz: van egy szerető társad, és neked is kell a pihenés! Válaszd az aktív pihenést, túrázzatok egyet a szépséges Mátrában, közben olyan dolgokról is tudtok beszélgetni, amiről a hétköznapi rohanásban nincs idő. Hagyd lelassulni magad, közben találj újra a párodra.

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top