nlc.hu
Életmód

Piliscsabai 53 éves férfi

A piliscsabai férfi áramot vezetett feleségébe, majd le akarta szúrni

A férfi tagadta a vádakat, de vallomást tett.

Rettegve ment be segítséget kérni a pilisvörösvári rendőrőrsre egy 53 éves nő, akibe férje evés közben akart áramot vezetni egy házi készítésű, disznóöléshez használatos sokkolóval – írja a hvg.hu, a police.hu nyomán.

Az asszonynál csak kisebb sérüléseket okozott az áramütés, így ki tudott menekülni az utcára.

A nő pár perccel később visszament a házba, közben a terasz asztalán lévő kést, valamint a sokkolót magához vette és ágytakarója alá rejtette. Épp a telefonját kereste, amikor férje – kezében egy másik késsel – megállt a szobája küszöbén, és irányába mozdult.

Áramot vezetett feleségébe

Nyitókép: Getty Images/Anuwat Somhan / EyeEm

Az asszonynak végül sikerült a férfi kezéből kivenni a kést, a szemetesbe dobta, és kimenekült a házból. Útja először az orvosi ügyeletre, majd a rendőrségre vezetett.

A kiérkező rendőrök az 59 éves P. Ferencet álmából ébresztették piliscsabai otthonában, majd előállították. Kihallgatásakor tagadta a bűncselekményt és panasszal élt a gyanúsítás ellen, de vallomást tett. Azt mondta, a cselekmény időpontjában „filmszakadás közeli élményben” volt része: az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő pedig a bilincs a kezén.

A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak P. Ferenc kézírásával, amelyben felesége megölését vetette papírra. A gyanú szerint terve az volt, megöli asszonyát, majd végez magával.

Megoldatlan bűnügyek:

 
(Nyitókép: Getty Images/Anuwat Somhan / EyeEm)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top