nlc.hu
Életmód

Bognár György futballszakértő Eriksen rosszulléte után

Rázúdult a népharag az M4 Sport futballszakértőjére, aki elképesztő érzéketlenséggel nyilvánult meg Eriksen rosszulléte után

Bognár György minden együttérzés nélkül nyilvánult meg a közmédia adásában, miután a dán Eriksen életéért küzdöttek a pályán.
Bognár György az M4 Sport adásában

Példátlan párbeszéd zajlott le a közmédia M4 Sport csatornáján azok után, hogy a Dánia–Finnország Európa-bajnoki focimeccsen összeesett a dánok klasszisa, Christian Eriksen, és a pályán kellett újraéleszteni.

Miközben a sportoló életéért küzdöttek a pályán, a drámai pillanatokban a köztévé stúdiójába behívott szakértő, Bognár György korábbi labdarúgó és edző elképesztő gondolatokat fogalmazott meg.

Amikor még nem volt megerősítve, hogy Eriksent stabil állapotban kórházba vitték, azon méltatlankodott, hogy miért nem döntött azonnal az UEFA a meccs folytatásáról vagy elhalasztásáról. Később pedig, amikor már tudni lehetett, hogy bevitték, így folytatta: „Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek”.

Arról is beszélt – fél órával Eriksen összeesése után, a stabil állapotáról szóló első híreket követően –, hogy miért vacakolnak ennyit, a focista él, folytassák a meccset, amelyik játékost pedig megviselték a történtek, azt cseréljék le.

Mindez nem egy rosszul megfogalmazott mondat vagy szerencsétlen megjegyzés, hanem egy hosszabban kifejtett, érzéketlen gondolatmenet volt.

A közösségi oldalakon rengeteg ember kiakadt Bognár György megnyilvánulásán, sokan a távozását követelik, még petíciót is indítottak ennek érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top