nlc.hu
Életmód

Magyar lottónyertes Angliában

Magyar lottónyertes ünnepelt Angliában, óriási összeget nyert Sándor

Sándor két szelvénnyel játszott, így dupla összeg ütötte a markát az angliai lottósorsoláson.

Óriási összeget nyert a lottón egy Angliában élő magyar férfi. Piroth Sándor két szelvénnyel játszott, így duplán nyert 30 ezer fontot (12,5 millió forint) – írja a Mirror.

A brit irányítószámos lottójáték, a People’s Postcode Lottery legutóbbi sorsolása után 7 szomszéd örülhetett a közép-angliai Corbyban. Mindannyian 30-30 ezer fontot zsebelhettek be, miután a NN18 8DW irányítószámot húzták ki. Mivel Sándor két szelvénnyel játszott, így ő 60 ezer fontot nyert.

A lehető legjobbkor jött a segítség, mert most mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül

– mondta Sándor.

Magyar lottónyertes Angliában

Sándor (jobb oldalon) online videóhíváson keresztül tudta meg, mennyit nyert (Forrás: Facebook/People’s Postcode Lottery)

A lottónyertes férfi elárulta, hogy a pénzből szeretné felújítani a konyháját, és venne egy új tűzhelyet is. Már azt is kitalálta, mit fog először főzni.

Az előétel magyar gulyás lenne, mert a szüleim magyarok, de nem lesz desszert, mert diétázom

– mondta nevetve a horgászcikk-iparágban dolgozó férfi.

A nyereményből Sándor szeretne elmenni nyaralni is, várhatóan novemberben utaznak majd a Maldív-szigetekre a barátnőjével. A királynő ezredének volt katonája adományozna is a nyereményéből, a pénz egy részét ezrede jótékonysági szervezetének adná.

Magyar lottónyertesek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top