nlc.hu
Életmód

Ez a tacskókényeztetés új csúcsa

Ez a tacskó még csak 3 hónapos, de már spa-kényeztetést kap

Vannak, akik a végtelenségig képesek kényeztetni a kutyájukat. Közéjük tartozik Melissa Liu is, aki extrém módon kényezteti három hónapos tacskóját, Slinkyt.

Melissa 28 évesen lett tulajdonosa az extrém cuki hosszúszőrű tacskónak, Slinkynek. Mivel a gazdája imádja kényeztetni új kedvencét, és erről a közösségi médiára felvételeket is készít, Melissa és Slinky gyorsan híressé váltak, miután a kutya olyan mennyiségű kényeztetést kap, ami még az embereknek se nagyon adatik meg – írja a brit Metro.

Slinky, az elkényeztetett tacskó (fotó: Profimédia)

Slinky, az elkényeztetett tacskó (fotó: Profimédia)

Slinky úgy érezheti magát, mintha egy Spa-ban élne, ugyanis a fejmasszázs és a tappancsmasszázs az alap, ott kezdődik minden. A kezelés ideje alatt egy fülhallgatóval nyugtató zenét is kap, és természetesen uborkaszeleteket a szemére a szépség kedvéért. A kényeztetett kutyus gyorsan népszerűvé vált a TikTokon, ahol már több mint 30 ezer követőt gyűjtött.

Slinky kellően ellazult (fotó: Profimédia)

Slinky kellően ellazult (fotó: Profimédia)

Egy igazi Spa kutyus (fotó: Profimédia)

Egy igazi Spa kutyus (fotó: Profimédia)

Az ausztrál Melissa elmondása szerint a férjével már régóta tacskóbolondok voltak, de csak nemrég döntöttek úgy, hogy gazdivá válnak. A spa kezeléseket azért kezdték el, mert a kutyus szerintük még túl kicsi ahhoz, hogy kivigyék, így más módon szerették volna őt kényeztetni. Hetente minimum egyszer biztosan megkapja a fullos kezelést, az emberek pedig imádják ezt nézni a közösségi médiában.

Még több tacskó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top