nlc.hu
Életmód

Milan Lasica szlovák színész halála

Meghalt egy szlovák színész, miközben megtapsolták

Egy koncerten lépett fel, amikor összeesett.

Milan Lasica szlovák színművész, humorista a Bratislava Hot Serenades koncertjének különleges fellépője volt. Az esemény végén, a tapsköszönés közben esett össze – írja az Atv.hu. Az L + S stúdió színpadán lépett fel Lasica, és a ma7 információi szerint a koncert alatt senkinek sem tűnt fel, hogy rosszul lenne, végig is énekelte azt. Mikor azonbanharmadszorra is kiment meghajolni a közönség elé, váratlanul összeesett. Az életét már nem tudták megmenteni.

Milan Lasica

Fotó: Profimedia

Milan Lasica 81 évet élt. Láthattuk színházi és filmszínészként komikus és drámai szerepekben, tevékenykedett dramaturgként, rendezőként, írt prózát, dalszövegeket, sőt, énekesként és szellemes műsorvezetőként is közismert volt – írja az Új Szó. Az elmúlt években az Őfelsége pincére voltam című Jiří Menzel-filmben, valamint a 2014-ben forgatott, a szocialista időkben játszódó és a disszidálás témáját érintő A túsz című moziban láthattuk. 

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top