nlc.hu
TV-sztárok

Elhunyt Antal Imre legjobb barátja

Elhunyt Jenei József, aki az utolsó években ápolta Antal Imrét

Jeneit és a legendás tévést több mint négy évtizedes barátság kötötte össze.

Elhunyt Antal Imre jó barátja, Jenei József, írja a Blikk. Jenei hosszú éveken át ápolta a nagybeteg műsorvezetőt, sőt, 13 évvel ezelőtti halála után is őrizte az emlékét. Jenei még szeretett volna Balatonfenyvesről Budapestre utazni, hogy lássa és megtisztogassa Antal Imre sírját, de sajnos olyan rossz egészségi állapotban volt, hogy már nem bírta vállalni az utazást. 

Antal Imre 1974-ben / Fotó: Fortepan / Szalay Zoltán

Antal Imre 1974-ben / Fotó: Fortepan / Szalay Zoltán

 
A lap megjegyzi, hogy tavaly még azért küzdött Jenei József, hogy a tizenhárom éve elhunyt Antal Imrének emléktáblát állítsanak egykori otthona és kedvenc vendéglője házának falán. A tábla el is készült, de Jenei sajnos már azt sem láthatta. A balatonfenyvesi téliesített nyaralójában lakó férfinak combnyaktörése volt, és szívproblémákkal küzdött. “Három éve voltam legutóbb Imruskám sírjánál, pedig nagyon szeretném alaposan letakarítani, de nincs senki, aki odavigyen – mesélte korábban a Blikknek. – Van valami a szívemmel, most sem kapok rendesen levegőt, és már járókerettel is alig bírok közlekedni. A jobb lábamat is műteni kellene, mert két centit rövidült a combnyaktörésem óta. Már rá sem tudok állni. Nem akarok panaszkodni, de kétségbe vagyok esve. Bánt, hogy nyomorék lett belőlem.”

A férfit 78 évesen újabb baleset érte: a másik lábán is combnyaktörést szenvedett, amely után már sosem állt talpra.

Emlékező: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top