nlc.hu
Életmód

A legbunkóbb társkereső Tinderen

Sokáig tartott, de az internet megtalálta a világ legbunkóbb társkeresőjét

Neki minimum 8,5-ös nő kell. Mármint 10-ből.

Úgy tűnik, megvan a világ legtahóbb tinderező férfija, pedig erős a mezőny – ezt minden nő tanúsíthatja, aki tíz percnél többet töltött a népszerű társkereső applikáción. A 41 éves Paul így néz ki (vagyis ezzel a képpel nyomul):

Bunkó tinderes társkereső

Forrás: Kovács Levente/Twitter

Ezzel önmagában még nem lenne baj… Na jó, maradjunk abban, hogy azért bizonyos kérdéseket már a kép is felvet. Az igazi csemege azonban ezután jön: a bemutatkozó szöveg. Angolul értő olvasóinknak mellékeljük ezt is:

Bunkó tinderes társkereső

Forrás: Kovács Levente/Twitter

Paul nehezményezi, hogy bárhova megy, mindenütt sok a csúnya nő, és nem érti, miért kellene neki velükfoglalkoznia. Potenciális randipartnereitől azt kéri, legyenek legalább 8,5-ösök a tízes skálán, vagy inkább még szebbek. Nincs könnyű dolguk, Paul ugyanis a világ legszebb csajaival hált, így magasan van a léc. Azt pedig tessék tudomásul venni, hogy a külső messze a legfontosabb egy nőn, aki ezt nem fogja fel, az idióta. Végül matekpéldával is illusztrálja:

csúnya nő = gyenge férfi.

Vágod?

Forrás: Noizz.hu

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top