nlc.hu
Életmód

Tess Holliday és a lista a bikinitestekről

A legrosszabb bikinitest? – Tess Holliday helyretette az őt kritizálókat

Az már csak hab a tortán, hogy a 2021-es listához tavalyi képeket használtak.

Egy amerikai bulvárlap, a National Enquirer listát állított össze azokról a hírességekről, akik szerintük tökéletes bikinitesttel rendelkeznek, illetve azokról a sztárokról is, akik szerintük nem néznek ki jól fürdőruhában. Az utóbbi listát vezeti az ismert plus size modell, Tess Holliday, aki természetesen nem vette jó néven, hogy készült egy ilyen összeállítás, és persze azt sem, hogy ő is szerepel rajta, szerinte 2021-ben már nem kellene ilyen tartalmakat készíteni. 

Az önbizalmát persze nem rengette meg annyira a lista, szerinte azon a tavalyi fotón is jól nézett ki, amivel a cikket illusztrálták, és köszöni szépen, most is dögösen néz ki, közzé is tett néhány újabb képet, hogy a National Enquirernek legyen miből dolgoznia. 

Holliday egyúttal megköszönte Alex Light testpozitív influenszernek, hogy felhívta a figyelmét erre a cikkre. Alex Light maga is leírta a véleményét a listáról egy Instagram-posztban. Állítása szerint dühében elsírta magát, amikor elolvasta a cikket, mert belegondolt abba, hogy vajon milyen hatással lehet azoknak az önbizalmára, akik találkoznak vele. 

(via Unilad)

Tess Holliday

Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/Profimedia

Még több cikk Tess Hollyidayről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top