nlc.hu
Életmód

Valaki kilazítja az autók kerékcsavarjait Pakson

Valaki meglazítja az autók kerékcsavarjait Pakson, majdnem tragédia történt

Többször előfordult Pakson, hogy valaki meglazította az uttcán parkoló autók kerekeinek csavarjait.

Az elmúlt hetekben számos bejelentés és feljelentés érkezett a Paksi Rendőrkapitányságra, hogy az utcán parkoló autók kerekeinek csavarjait ismeretlen személy vagy személyek meglazítják a városban – írja a Police.hu.

Az egyik ilyen esetet követően augusztus 5-én egy személygépkocsi kereke ki is esett, mely kis híján tragédiával végződött.

Valaki kilazítja az autók kerékcsavarjait Pakson

Ennek az autónak kiesett a kereke, miután valaki kilazította a kerékcsavarokat (Fotó: Police.hu)

A bejelentéseket követően a Paksi Rendőrkaptányságon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárásokat indítottak.

A rendőrség emellett felhívta a figyelmet, hogy „egy jármű kerekeihez tartozó csavarok kilazítása nem játék, még csak nem is jó hecc, hanem bűncselekmény. A menet közben elszabaduló autó kereke balesetet okozhat, de akár tragédiához is vezethet.”

Az autósokat pedig arra figyelmeztetik, hogy indulás előtt érdemes átnézni még a dísztárcsával ellátott kerekeket is, hogy a csavarok nincsenek-e kilazítva. Aki pedig bármilyen gyanús dolgot tapasztal, értesítse a rendőrséget.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top