nlc.hu
Életmód

Tömeges szabályszegés az autópályákon - videó

Dugó volt az autópályán, sokan gondolták úgy, ők inkább visszafordulnak – videó

Balesetveszélyes helyzetet teremt, aki így próbál meg kiszabadulni a dugóból.

A hosszú hétvégén több autópályán is történtek balesetek, emiatt pedig több kilométeres torlódások alakultak ki. A Magyar Közút kamerái  rögzítették, ahogyan egyszerre több tucatnyian gondolták jó ötletnek, hogy a dugót elkerülve inkább megfordulnak vagy visszatolatnak.

“Az előttünk álló utolsó nyári hétvégén is várhatóan nagy lesz a hazai és a nemzetközi forgalom is a gyorsforgalmi utakon, így sajnos könnyen előfordulhat, hogy torlódással is járó balesetek lassítják majd a közlekedőket. Ezért arra kérjük a közlekedőket, hogy soha, semmilyen körülmények között ne kövessék a videón látottakat, hiszen azzal nemcsak szabályt sértenek, hanem balesetveszélyes helyzeteket teremtenek és megnehezítik a baleseti mentésben résztvevők munkáját is” – írják posztjukban, és hozzáteszik, még indulás előtt és egy esetleges torlódás közben is érdemes legalább az Útinform oldalán tájékozódni a közlekedési helyzetről.

(via hvg.hu)

M1-es autópálya

Az országon áthaladó kamionosok számára is nyitott benzinkútra és pihenőhelyre figyelmeztető tábla az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mosonmagyaróvárnál . (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top