nlc.hu
Életmód

A Spencer című film plakátja

Jennifer Lawrence kínos eséséhez hasonlítják az új Diana-film plakátját

Hamarosan bemutatják a Kristen Stewart főszereplésével készült új Diana-filmet, amelynek elég érdekes lett a plakátja. Sokak szerint arra emlékeztet, amikor Jennifer Lawrence elesett az Oscar-gálán.

Megjelent a Spencer című film plakátja, amelyen a Diana hercegnőt megformáló Kristen Stewart egy estélyi ruhában látható háttal, összeroskadva, arcát a kezei közé temetve.

A Spencer című film plakátja

A Spencer című film plakátja

A drámai plakát igazán jól sikerült, ám a rajongók nem tudnak szabadulni a gondolattól, hogy valamire nagyon emlékezteti őket a poszter. Egész pontosan arra, amikor Jennifer Lawrence elesett a 2013-as Oscar-gálán. A legjobb színésznőnek járó szobrocskát indult átvenni, amikor rálépett a ruhájára, és elesett a lépcsőn (videó). Egészen megdöbbentő a jelenet és a plakát közötti hasonlóság:

Jennifer Lawrence kínos eséséhez hasonlítják az új Diana-film plakátját

Jennifer Lawrence az Oscar-gálán 2013-ban miután elesett a lépcsőn (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

A Spencer című filmet idén novemberben mutatják be. A film rendezője Pabló Larraín chilei rendező. A sztori egyetlen hétvége történéseit meséli el, amikor a királyi család a karácsonyi ünnepeket a sandringhami birtokon tölti 1991 decemberében.

(Just Jared)

Filmplakátok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top