nlc.hu
Sztárok

Nézd meg Kristen Stewartot Diana hercegnőként!

Itt az első fotó Kristen Stewartról Diana hercegnőként

Már régóta tudjuk, hogy az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart egy film kedvéért Diana hercegnő bőrébe bújik, de most már fotónk is van róla.

A Spencer című Diana-filmet a forgalmazó idén ősszel szeretné bemutatni a nagyközönségnek. A film rendezője Pabló Larraín chilei rendező lesz, aki a Jackie című filmben egy másik tragikus sorsú történelmi személyiség, Jackie Kennedy portréját rajzolta meg kiválóan. A sztori egyetlen hétvége történéseit meséli el, amikor a királyi család a karácsonyi ünnepeket épp a sandringhami birtokon tölti 1991 decemberében – írja az indiewire.

Kristen Stewart mint Diana hercegnő (fotó: Neon)

Kristen Stewart mint Diana hercegnő (fotó: Neon)

Evészet, ivászat, lövöldözés és vadászat szórakoztatja a család tagjait azokban a napokban, amikor Károly és Diana házassága már rég elhidegült. Bár a pletykák már megcsalásról és válásról szólnak akkoriban, az ünnepek kedvéért mindketten megpróbálnak úgy viselkedni, mintha minden rendben menne köztük. A forgatókönyvet a Peaky Blinders sorozat alkotója, Steven Knight jegyzi. A film zenéjét a Radioheadből ismert Jonny Greenwood szerezte. Kristen Stewart korábban elmondta, hogy Diana eljátszásában számára a legnagyobb feladatot a helyes akcentus megtalálása jelentette. Diana hercegnő halálának 25. évfordulója 2022-ben lesz.

Olvasnál még Diana hercegnőről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top