nlc.hu
Életmód

Az 59 éves Tom Cruise minden eddiginél őrültebb kaszkadőrmutatványra vállalkozott

Motorral zuhant szakadékba az 59 éves Tom Cruise

Egy film forgatásán hajtott végre nyaktörő kaszkadőrmutatványt az 59 éves színész.

60. születésnapját ünneplő Tom Cruise sosem riadt meg a kockázatosabb jelenetektől – írja a Telex. A szupersztár nem alkalmaz kaszkadőröket, dublőröket, a legőrültebb mutatványokat is saját maga hajtja végre a kamera előtt. 

Most minden eddiginél nehezebb produkcióra vállalkozott, amikor a hetedik részénél járó filmsorozat egyik jelentére nem kevesebb, mint 500 ejtőernyős ugrást és 13 ezer (!) motoros ugrással készült. Az egyik ilyen alkalomról ki is szivárgott egy videó a Mission: Impossible következő részének norvégiai forgatásáról.

Durva kaszkadőrmutatványt hajtott végre Tom Cruise

Tom Cruise egy rendőrmotor nyergében, a Mission: Impossible következő részének forgatásán (Fotó: Getty Images)

A képsorokon az látható, ahogy Tom Cruise egy hatalmas rámpára hajt fel egy motorral, majd onnan beleugrat egy szakadékba, végül a járművet elengedi és kinyitja az ejtőernyőjét.

A Telex rámutatott, hogy bár a fenti videónál az 1300-as szám szerepel, valójában 13 ezerszer hajtotta végre a motoros ugrást a sztár, igaz, eleinte még csak biciklivel gyakorolt, akár napi harmincszor is a mélybe vetve magát. 

A film premierjére a tervek szerint 2022. május 27-én kerül sor.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top