nlc.hu
Életmód

Sztárok a New York-i divathéten -képek

Hasvillantó top, uszályos estélyi, gyerekes printek: ilyen ruhákban láthattuk a sztárokat a New York-i divathéten

A hétvégén lezajlott a New York-i divathét, immár újra a fizikai térben, nézőkkel, azaz A listás sztárokkal. Mutatjuk, kik jelentek meg a divatbemutatókon, és miket viseltek.

Az idei New York-i divathetet még több izgalom előzte meg, mint szokta, hiszen a koronavírus-járvány miatt az elmúlt három divatszezonban a hagyományos divathét fogalma nem létezett. A Covid-19 járvány és a vele járó társadalmi korlátozások miatt a tervezők nem tudtak olyan bemutatókat tartani, mint amilyeneket korábbról ismertünk, így sok divatház a digitális térben, vagy közönség nélküli bemutatókat szervezett, sőt, egyesek teljesen lemondtak a koncepcióról. Ebben a hónapban azonban visszatértek a személyes bemutatók, legalábbis a négy nagy divatfővárosban a korlátozások enyhítése lehetővé tette, hogy a divathét fizikai térben is megrendezésre kerüljön – és 2020 márciusa óta először rengeteg tervező mutatta be a kollekcióit. 

A Michael Kors tervezője annyira örült annak, hogy a divat fővárosába visszatért az élet, hogy a kollekcióját ennek az „újjászületésnek” szentelte.

„Azt hiszem, mindannyian készen állunk arra, hogy a szerelem egyszerű, erőteljes örömeire összpontosítsunk – a romantikus szerelemre, az egymás iránti szerelemre, a minket fenntartó helyek iránti szerelemre, ami az én esetemben New York City – mondta, hozzátéve: – Különös izgalommal tölt el a város és a divatipar rugalmasságát és újjászületését ünnepelni egy élő kifutóshow-val.

Ez a kollekció a tisztelgése mindannak, amit a tavaszban szeretek a városban – az energiát, az emberek keveredését, a romantikát és a laza csillogást.”

A Harper’s Bazaar azt írta az elmúlt három nap történéseivel kapcsolatban, hogy New Yorkban az utóbbi pár napban nagy volt a nyüzsgés a bemutatók körül, már csak azért is, mert szeptember 13-án kerül megrendezésre a korábban szintén elhalasztott Met-gála is. A New York-i divathét után a divatvilág ezután majd London, Milánó és Párizs felé fordul, ahol további divattervezők kollekciói lesznek felvonultatva.

Ilyenkor persze a hírességek is kitesznek magukért, az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány A listás sztárt, akik végre újra villoghattak a vakuk fényében. 

Kezdjük Megan Foxszal, aki egy vajszínű szettben érkezett. Úgy tűnik, jövőre is marad a magas derekú ceruzanadrág, és továbbra is menő lesz a hasvillantós top.

Megan Fox, New York, NY - Celebrities attend the Revolve Gallery at Hudson Yards in New York City.BACKGRID USA 9 SEPTEMBER 2021,Image: 631401821, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

 Fotó: Profimedia

A bájos Naomi Watts egy Oscar De La Renta rombuszmintás, aranybarna nadrágkosztüm mellett tette le a voksát. Az ejtett dekoltázsú felsővel lett csak igazán elegáns, amit egy karakteres nyaklánc emel ki.

Naomi Watts, Image: 631358196, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Fotó: Profimedia

A divatvilág egyik legmeghatározóbb alakja, Anna Wintour egy visszafogott, mégis karakteres, csíkos maxiruhában jelent meg.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 07: Anna Wintour attends Harlem's Fashion Row - September 2021 at New York Fashion Week: The Shows on September 07, 2021 in New York City. (Photo by Jason Mendez/Getty Images)

Fotó: Jason Mendez/Getty Images

A kedves arcú Katie Holmes ezúttal egy azúrkék, derékba húzott, habkönnyű ruhában pózolt a fotósoknak.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 08: Actress Katie Holmes is seen during the Kate Spade New York Popup Installation VIP Opening Party for NYFW: The Shows at Gansevoort Plaza on September 08, 2021 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images for NYFW: The Shows)

Fotó: Cindy Ord/Getty Images for NYFW: The Shows

Emily Ratajkowski a Casa Cipriani divatbemutató előtt egy meglehetősen szexi, korall színű, féloldalas miniruhában. 

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 08: Emily Ratajkowski attends DUNDAS x REVOLVE NYFW Runway Show Casa Cipriani on September 08, 2021 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for REVOLVE)

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for REVOLVE

A magyar topmodell, Palvin Barbi is miniben fotózkodott a DUNDAS x REVOLVE  divatbemutató előtt. Ő a feketére esküdött.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 08: Barbara Palvin attends the DUNDAS x REVOLVE NYFW Runway Show at Casa Cipriani at Casa Cipriani on September 08, 2021 in New York City. (Photo by Gotham/WireImage)

 Fotó: Gotham/WireImage/Getty Images

Paris Hilton egy csodálatos, hosszú, uszályos Monse ruhában futott be. Bár már ritkán hallunk a szőke celeb-hercegnőről, öltözködni még ma is tud.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 09: Paris Hilton seen wearing a Monse dresses outside the Monse show during New York Fashion Week S/S 22 on September 09, 2021 in New York City. (Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images)

 Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images

A Moschino kifutóján a szupermodellek közül Gigi Hadid és Irina Shayk is végigsétáltak. Jeremy Scott a kollekciót baby-ladynek nevezte el, mivel a modellek gyermeki nyomatokkal printelt, nagyon nőies vonalú ruhákat viseltek, és olyan kiegészítőket tartottak a kezükben, mint például cumisüvegek, némi vidámságot kölcsönözve a New York-i divathétnek. A képen Irinya Shayk látható.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 09: Irina Shayk is seen wearing a Moschino outfit outside the Moschino show during New York Fashion Week S/S 22 on September 09, 2021 in New York City. (Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images)

Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images 

Kendall Jenner a Michael Kors kifutóján egy szexin elegáns ceruzaszoknyában és egy sokat mutató felsőben, azaz egy egyszerű fekete melltartóban vonult végig. Michael Kors SS22-es kollekciójának témája a „városi romantika” volt, a tervező lényegében szerelmes levelet írt New York-nak, és a divat „újjászületését” ünnepelte a divatbemutatók visszatérésével.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 10: Kendall Jenner walks the runway at the Michael Kors S/S 2022 show during New York Fashion Week at Tavern on the Green on September 10, 2021 in New York City. (Photo by Taylor Hill/WireImage,)

Fotó: Taylor Hill/WireImage, Getty Images

Winnie Harlow Christian Cowan divatbemutatóján egy dögös hattyúként vonult végig. 

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 10: Model Winnie Harlow walks the runway for Christian Cowan NYFW Spring/Summer '22 Show during NYFW: The Shows at Gallery at Spring Studios on September 10, 2021 in New York City. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Christian Cowan)

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Christian Cowan

Gigi Hadid Brandon Maxwell divatbemutatóján csillogó nadrágkosztüm szettben tűnt fel, amit egy háromszög alakú fürdőruha tett extravagánssá.  

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 10: Model Gigi Hadid walks the runway for Brandon Maxwell during NYFW: The Shows on September 10, 2021 in New York City. (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images)

 Fotó: Slaven Vlasic/Getty Images

Lucy Hale színésznő a Michael Kors divatbemutatójáról egy csillogó, vörös miniruhában távozott.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 10: Actress Lucy Hale is seen leaving the Michael Kors S/S 2022 show during New York Fashion Week at Tavern on the Green on September 10, 2021 in New York City. (Photo by Gilbert Carrasquillo/GC Images)

Fotó: Gilbert Carrasquillo/GC Images

Kid Cudi hozta a szokásos, menő stílusát. A 189 divatbemutatóján egy tüllszoknyában és egy Nirvana pólóban jelent meg.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 11: Kid Cudi attends Studio 189 during NYFW: The Shows at Gallery at Spring Studios on September 11, 2021 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Kiemelt fotó: Getty Images

Még több divat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top