nlc.hu
Életmód

65 kilót fogyott a nagymama

65 kilót dobott le a karantén alatt a 45 éves nagymama

A fogyásnak köszönhetően sokat javult az egészségi állapota és az önbizalma is visszatért a brit nőnek.

Amikor 2020 márciusában Nagy-Britanniában is karantént rendeltek el a koronavírus-járvány miatt, Sarah Armstrong még közel 150 kilót nyomott. A 45 éves, többszörös nagymama – sokakhoz hasonlóan – ekkor határozta el, hogy életmódváltásba kezd.

„Akkoriban semmi nem jött már rám. Össze voltam törve. Csak ültem ott sírva. Tudtam, hogy meghíztam, de nem gondoltam, hogy ennyire. Olyan volt, mintha aznap falnak ütköztem volna. Amikor elkezdődtek a lezárások, és úgy gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség, hogy kezdjek valamit a szabadidőmmel.”

A nő felvette a kapcsolatot egy jó nevű táplálkozási tanácsadóval, aki összeállított számára egy diétás étrendet, mindemellett pedig lelkileg is támogatta az elhatározásában.

Sarah Armstrong

Sarah Armstrong a fogyás előtt és után (Fotók: Profimedia)

„Elkezdtem zöldségeket, salátákat enni, és sokkal kisebb adagokat fogyasztani mindenből – mesélte. – Miután egy hónapja követtem már az új étrendet, elkezdtem mozogni. Először sétáltam, aztán az itthoni futópadon és cross traineren is edzettem.”

Sarah 7 hónap alatt mintegy 65 kilótól szabadult meg. Teljesen le kellett cserélnie a ruhatárát és 11 év után a jegygyűrűjét is újra fel tudja húzni az ujjára. A férje, Stuart is nagyon büszke rá.

A fogyás hatására ráadásul az asztmája is sokat javult, így jóval ritkábban kell használnia az inhalátorát, mint korábban.

„Egyáltalán nem volt önbizalmam, azonban minél többet fogytam, annál inkább visszatért. Most sokkal magabiztosabb vagyok, és egyedül is bárhova el merek menni, nem kell, hogy valaki elkísérjen. Tele vagyok élettel.”

Sarah Armstrong

Kifogyott a nadrágjából (Fotó: Profimedia)

A nő elkezdett kertészkedni, dekorálni az otthonát, rengeteg időt tölt az unokáival. „A legidősebb unokám, aki 5 éves, azt akarja, hogy menjek vele snowboardozni.”

Sarah azt tervezi, hogy újra elkezd úszni járni, illetve hogy beutazza Skóciát, amire mindig is vágyott.

„Soha nem késő változtatni. Megváltoztattam az életem, és mindenki képes rá” – fogalmazott.

 via

Még több nagy fogyás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top