nlc.hu
Életmód

Apa nagy fogyása

Kisfia kedvéért fogyott le a túlsúlyos apa

Amikor a brit férfi megtudta, hogy apa lesz, még 135 kiló volt, mire a kisfia 1 éves lett, már csak 90.

A brit Paul Farrow és felesége, Sarah első gyermeke 2018-ban fogant meg. A férfi akkor 135 kilót nyomott, ám nem szeretett volna “kövér apuka” lenni, ezért eldöntötte, hogy fogyókúrába kezd. 2019 májusára sikerült is leadnia 35 kilót, ám júniusban, a vártnál 3 hónappal korábban váratlanul megszületett a kisfia, Brandon. A babát követően több hónapig kórházban ápolták, szülei pedig igyekeztek minél több időt vele tölteni. Ebben a nehéz időszakban pedig Paul érthető módon nem a fittségével foglalkozott, így októberre visszahízott a korábbi súlyára. 

Miután azonban a kisfiút hazavihették a kórházból és belerázódtak a közös családi életbe, Paul újra nekifutott a fogyókúrának és az edzéseknek, melyekhez egy neves brit testépítőtől és személyi edzőtől, Daine Finch-től kapott tanácsokat. 

Paul Farrow

Paul Farrow a fogyás előtt és után (Fotók: Profimedia)

„A napi rutin megváltoztatására összpontosítottam, máig is minden reggel munka előtt edzek, súlyzózom és kardiózom a darlingtoni fitneszklubban. Az étkezési szokásaim kontrollálása volt a másik kulcsfontosságú változás: több magas fehérjetartalmú ételt fogyasztottam és a kalóriákra is odafigyeltem” – mesélte Paul.

A 37 éves férfi tavaly nyár végére 45 kilótól szabadult meg. Történetével azért állt a nyilvánosság elé, mert jótékonysági fitneszkihívásokat vállalt, melyekkel a The Children’s Air Ambulance nevű szervezet javára gyűjtött pénzt. A súlyos beteg gyerekek helikopteres szállításával foglalkozó légimentő-szolgálat szállította annak idején az ő kisfiát is a Londoni Királyi Kórházból a Durhami Egyetemi Kórházba, Paul pedig mindenképp meg akarta hálálni a segítségüket.

Paul Farrow

Kisfia születése motiválta a fogyásra (Fotó: Profimedia)

„Most hogy érzem magam? Fantasztikusan! Sokkal több energiám van arra, hogy lépést tartsak Brandonnal” – mondta a férfi. “Az életmódváltásom javította az egészségemet, mind fizikai, mind mentális értelemben, és motivációt adott a karantén időszakában is. Ráadásul a fitnesznek köszönhetően nagyon sok barátot szereztem mind a való életben, mind a közösségi médián keresztül.”

Még több nagy fogyás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top