nlc.hu
Trend

Kétgyermekes anya nagy fogyása

Meglátta magát a nyaralási fotókon, 70 kilót dobott le a kétgyermekes anya

A fiatal nő a nyaraláson készült fotókat látva döbbent rá, hogy változtatnia kell az életén, ha szeretné látni felnőni a gyerekeit.

A brit Nicolee McKeown 2018 májusában férjével és két gyermekükkel vakációzott egy üdülőfaluban. Itt készült néhány fotó a családról a park kabalafigurájával, egy gorillával. Amikor a nő megpillantotta a fotókat, egészen megdöbbent a látványtól. 

„Zavarba jöttem és elszörnyedtem, hogy nagyobb darab vagyok, mint Greedy, a gorilla. Szembesültem önmagammal és mélypontra kerültem” – idézte fel. Ebben az időszakban egy mindössze 39 éves, túlsúlyos rokona is meghalt agyvérzés következtében, ami az utolsó csepp volt a pohárban. Nicolee felismerte, hogy ha nem akar ő is így járni, változtatnia kell az életén. „Nem akartam a gyerekeimet anya nélkül hagyni” – mondta.

Nicolee McKeown

Nicolee McKeown a nyaralási fotón és napjainkban (Fotók: SWNS/Profimedia)

A fiatal nő akkoriban 152 kilót nyomott. Egészségtelenül táplálkozott, mindemellett érzelmi alapon is rengeteget evett, mivel a munkahelyén, egy orvosi rendelő recepciósaként nap mint nap verbális bántalmazást szenvedett el. Az elhatározását követően új munkahelyet keresett és csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz. Napi 10 ezer lépéses sétákkal kezdte meg az átalakulást és a gyorsétteremi kajákat is száműzte az étrendjéből, helyette egészségesebb diétára váltott. Az azóta eltelt két évben közel 70 kilótól sikerült megszabadulnia, jelenleg 83 kilót nyom.

Az átalakulásnak a férje és a gyerekei is nagyon örülnek. „Régen, amikor játszóházba mentünk, csak ültem ott. Egyszer elakadtam a csúszdán és ez egy életre megrémített. Most viszont versenyzünk a gyerekekkel, hogy ki mászik fel először a csúszda tetejére. Fel sem ismernek, ha olyan képeket látnak rólam, amiken teltebb voltam és én sem.”

A család idén újra az üdülőfaluban pihent, Nicolee pedig alig várta, hogy elkészüljenek a friss fotók. 

Azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint amilyenben ő volt, a következőt üzente: „Kis változtatásokkal is nagy eredményeket lehet elérni.”

via

Még több nagy fogyás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top