nlc.hu
Életmód

Múlt szombaton nyitott, de már be is ázott az Etele Plaza

Egy héten belül beázott az újbudai “okospláza”

Valószínűleg csőtörés okozhatott problémát.

Óriási hírveréssel nyitott meg múlt pénteken az Etele Plaza, amelyet Budapest első “okosplázájaként” reklámoztak. A tervezők azonban annyira mégsem lehettek okosak, ugyanis, nemrég felkerült a TikTokra az alábbi videó, amelyen látható, hogy az egyik ruhabolt plafonjából jelentős mennyiségű víz ömlik a földre, sőt, még a plafon burkolatának darabjai is potyognak a beltéri esőzéstől.

A Cosmopolitan azt írja, valószínűleg csőtörés lehetett a kiváltó ok, mivel ők úgy tudják, kevés mosdót terveztek az épületbe, amelyek nem bírták a nyitást követő vásárlótömeg miatti terhelést. 

A lap információi szerint nem ez volt az egyetlen probléma az Etele Plaza megnyitását követően, többen arra panaszkodtak, hogy nem működnek a mozgólépcsők vagy a liftek. 

UPDATE: cikkünk megjelenése után az Etele Plaza vezetősége az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz: „Az eset napokkal ezelőtt történt és mindössze nagyon rövid ideig tartó beázásról volt szó. A problémát sikerült pillanatokon belül orvosolni és egy órán belül már takarítással együtt visszaállt a rend az üzletben, személyi sérülés vagy komolyabb kár nélkül.”

Egy héten belül beázott az "okospláza"

Az egyik kommentelő szerint az Etele Plaza frissen mosott ruhákat árul (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top