nlc.hu
Életmód

Nézd meg a Spencer első előzetesét!

Két percen át csodálhatod Kristen Stewartot Diana hercegnőként – Itt a Spencer előzetese!

Rövidke ízelítőt ugyan már láthattunk a Spencer című filmből korábban, de a mostani, hosszabb előzetes már valódi bepillantást nyújt abba, milyen film vár ránk a moziba ülve, és milyen lesz Kristen Stewart Diana hercegnőként.

A chilei Pablo Larraín (Jackie) rendezése nem kívánja bemutatni Diana hercegnő életét, pusztán bepillantást enged egy karácsonyi hétvégéjébe, amikor a férjével, Károly herceggel való kapcsolata elhidegült, a királyi család pedig egyre inkább ellene fordul, ő pedig ilyen hangulatban kénytelen úgy tenni ünnepekkor, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. A Spencert nagy sikerrel mutatták be szeptember elején a Velencei Filmfesztiválon, a kritikák – köztük az nlc kritikusa is – agyondicsérték mind a filmet, mind Kristen Stewart átalakulását, és az új előzetesnek köszönhetően most alaposabban megnézhetjük, mi vár majd ránk a moziban ülve.

Az előzetes sokat visszaad a film intim atmoszférájából és abból, milyen kiváló Kristen Stewart a főszerepben. Sokan már biztosak abban, hogy a színésznőt jövőre Oscarra jelölik majd a szerepért. A magyar nézők várhatóan november 11-től láthatják majd a Spencert a hazai mozikban.

Olvass izgalmas filmekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top