nlc.hu
Életmód
Köveket sír a 15 éves lány

Rejtélyes jelenség: két hónapja köveket sír az indiai lány

Családja azt állítja, hogy a 15 éves lány szeméből kemény kövek távoznak.
Két hónapja köveket sír az indiai lány

Egy 15 éves indiai lány apró köveket könnyezik mindennap az elmúlt két hónapban. A család elmondása szerint az egész idén július 17-én kezdődött, és azóta minden nap 10-15 „követ sír” a Chandini nevű gyerek. A megdöbbentő jelenség reggelente kezdődik, és egészen estig tart, mostanáig több mint 70 követ gyűjtöttek össze. 

A napokban megjelent egy videó, amelyben a lány bal szemhéja alatt egy csomó látható. Miután elkezdik lefelé masszírozni a dudort, egy olyan kis kő pottyan ki a szeméből, mint amilyenek hónapok óta kínozzák. Aztán a másik szeméből is előbukkan egy hasonló kövecske.

Az Uttar Pradesh államban, Gadiya Balidaspur falujában élő család kitart amellett, hogy a lány valóban köveket sír, de az orvosok szerint ilyesmi lehetetlen.

Dr. Awadhesh Kumar szemész szerint ennek tudományosan nincs alapja, a lány maga helyezi a köveket a szemébe vagy valaki kényszeríti őt erre. Hasonló véleményen van Dr. Neeraj Gupta, a Durga Szemkórház igazgatója is, aki szintén határozottan kijelentette, hogy az efféle jelenségek inkább az átverés körébe tartoznak.

Chandni családjának nincs arra pénze, hogy szakemberekkel megvizsgáltassák a lányt, így egyelőre nem lehet megfejteni a rejtélyt.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: YouTube/The Mirror Time)

Kreatív ötletek kavicsokból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top