nlc.hu
Életmód

Nyertes sorsjegyet vett születésnapjára

Ez a kansasi férfi vett a saját szülinapjára 2 sorsjegyet, és az egyikkel nyert

Nem is keveset. Tízezer dollárt.

Születésnapos volt a kansasi Joe Krogman, ezért úgy gondolta, meglepi magát pár kaparós sorsjeggyel. És milyen jól tette, hiszen végül 10 000 dolláros nyereménnyel lett gazdagabb. A férfinek a Flip Flop Cash kaparós sorsjegy hozta meg a szerencséjét, abból is a második szelvény, amit eredetileg meg sem akart venni, csak utólag döntött úgy, hogy végül is egyszer van születésnapja, azt is elteszi. 

„Még jó, hogy megtettem, mert a második szelvény volt az, amellyel 10 000 dollárt nyertem“–  emlékezett vissza Krogman az emlékezetes eseményre. „Megkapartam, és mivel még kicsit álmos voltam, ezért megkérdeztem az egyik haveromat és ügyintézőt, hogy jól látom-e, mire ők azt mondták, hogy igen” – mondta Joe az UPI-nak.

A férfi nem titkolta senki elől, hogy szerencséje volt.

Még egy képet is készítettem a szelvényről, és elküldtem a nővéremnek. Azt írtam hozzá: “Boldog születésnapot magamnak!””

– mesélte. Elmondása szerint a hír olyan gyorsan elterjedt a városban, hogy a felesége még azelőtt értesült a szerencséjéről, hogy ő egy órával később hazaért volna. Krogman végül úgy ünnepelte meg a születésnapját, hogy elment a lottóközpontba, és átvett a 10 000 dolláros nyereményét.

Még több szerencsés ember

sorsjegy, nyeremény

Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top