nlc.hu
Életmód

A Single All The Way című melegvígjáték a Netflixen

Melegvígjátékkal ünnepli a karácsonyt a Netflix

Klasszikus karácsonyi vígjátéknak ígérkezik, csak éppen férfiakkal.
Single All The Way

Meleg románc, sőt, meleg szerelmi háromszög áll a Netflix új karácsonyi filmje középpontjában – írja a 24.hu. Bár a streamingszolgáltató karácsonyi (és ha már itt tartunk, nem karácsonyi) filmjei általában elég rosszak (erre utal, hogy ennek már a címe is büntető szóvicc: Single All The Way), biztató, hogy ebben játszik a fantasztikus Jennifer Coolidge, akivel nemrég interjút készítettünk. Az Entertainment Weekly megkérdezte az egyik főszereplőt, Michael Uhrie-t, hogy mire számíthatunk, ő pedig annyit mondott, „ez a legmelegebb dolog, ami a karácsonnyal történt Mariah Carey óta”.

A történet szerint Peter meggyőzi legjobb barátját, Nicket, hogy töltse vele és elfogadó, de őt „mikor lesz már valakid?” kérdésekkel nyaggató családjával a karácsonyt, eljátszva, hogy ő Peter pasija. Igen ám, de Peter anyja eddigre már vakrandit szervezett fiának a spinningedzőjével, Jamesszel. Trailer sajnos még nincs, de dátum már igen: december 2.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top