nlc.hu
Életmód

Folyamatosan zaklatják a férfit, akinek a telefonszáma egy sorozatban jelent meg

Napi 4000 telefonhívást kap a férfi, akinek a száma egy sorozatban szerepel

Szegény ember már csak altatóval tud aludni éjszakánként.

Váratlanul népszerű lett a Netflix egyik friss sorozata, a dél-koreai Squid Game, amelynek szereplői egy szadista játék résztvevőiként kell, hogy túléljenek különféle próbatételeket. Ahogy a 24.hu írja, a sorozatban fontos szerepe van egy bizonyos telefonszámnak, amelyet a gyanútlan játékosoknak fel kell hívnia. Azonban a Squid Game készítői valamit nagyon elszúrhattak, a kérdéses telefonszám ugyanis a valóságban is létezik és egy jobb sorsra érdemes férfi lakásában cseng.

A neve elhallgatását kérő illetőt emiatt naponta akár négyezerszer is felhívják, hiszen a Netflix kínálata a világ csaknem minden országában elérhető, így nem csoda, ha sokezer rajongója van a sorozatnak. A férfi először nem is értette, hogy mi történik vele, amíg az egyik telefonáló fel nem világosította a probléma gyökeréről.

A balszerencsés telefon-tulajdonos a helyi sajtónak elmondta, hogy nem tudja lecserélni a telefonszámát, mert azt a munkájához kell használnia. Így viszont már csak altatókkal tud aludni, mert gyakran a hajnali órákban is megcsörren a készüléke.

Több ezer hívást kap naponta, mert a száma szerepel egy sorozatban

A Netflix legújabb sikersorozata a Squid Game egy halálos vetélkedőről szól (Fotó: Netflix)

A sorozat készítői kapcsolatba léptek a férfival, hogy találjanak valami megoldást a problémára. Eközben egy helyi politikus, aki az elnökválasztáson szeretne indulni, jelezte, hogy mintegy 26 millió forintnak megfelelő összeget (százmillió dél-koreai vont) is hajlandó lenne fizetni a telefonszámért.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top