nlc.hu
Életmód

Tóth Andi tehetsége nem tud eléggé kibontakozni

Tóth Andi hazugságvizsgálón: nagy tehetségnek tartja magát, akinek kicsi Magyarország

A 20 perc őszintén című online műsorban vendégeskedett az énekesnő, ahol egy hazugságvizsgálóval ellenőrizték, őszintén válaszol-e a feltett kérdésekre. Az biztosan kiderült, hogy önbizalomból nem szenved hiányt.

Tóth Andit mostanában a Dancing with the Stars című műsorban láthatjuk szombat esténként, és bár sokaknak egy ilyen show afféle karriercsúcsnak számít, Tóth Andi biztosan nem tartozik közéjük. Legalábbis ez derült ki a 20 perc őszintén című műsornak adott interjújából, ahol arra panaszkodott, hogy zenészként túl kevés lehetőséget kap ebben az országban, és többet szeretne annál, mint amit eddig elért:

Nyilván, tökre élvezem, de amikor felköltöztem ide, nekem nem az volt a célom, hogy táncikáljak szombat esténként, vagy tavaly, hogy leutánozzam Tina Turner énekhangját. Nem ezekkel a célokkal érkeztem és én ennél többet szeretnék… Nagy meló, kell hozzá sok tehetség és sok munka, és tudom, hogy ezzel rendelkezem, baromi ambiciózus embernek tartom magam. Ettől függetlenül nagyon kevés lehetőség van ebben az országban zenei téren

–       idézi a beszélgetést a Blikk.

Tóth Andit hazugságvizsgálón: nagy tehetségnek tartja magát, akinek kicsi Magyarország

Tóth Andi hazugságvizsgálón a 20 perc őszintén című műsorban (fotó: YouTube)

Az énekesnő mesélt a szüleivel való kapcsolatáról is, és arról, hogy már két éve nem tartja a kapcsolatot az édesapjával, akiről azt sem tudja, jelenleg melyik országban tartózkodik. Az édesapjához való viszonya a válás előtt megnehezítette, hogy az anyukájával találkozzon, mert az apjával viszont nem szeretett volna. Úgy érzi, hogy az a helyzet, hogy emiatt nem lehetett közel senkihez még jót is tett neki: „Ez kellett ahhoz, hogy most olyan legyek amilyen”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top