nlc.hu
Életmód

Átverés áldozata lett az az olasz röplabdás

Micsoda átverés: az olasz röplabdás 15 éven át azt hitte, hogy egy szupermodellel jár

A férfi komoly adósságokba verte magát álmenyasszonya miatt.

Egy olasz férfi állítólag több mint 700 ezer eurós adósságot halmozott fel, miután tévesen azt hitte 15 éven át, hogy egy brazil szupermodell a barátnője. A szóban forgó átverés áldozata Roberto Caazzaniga a Milánóban élő, New Mater Volley csapatában játszó profi röplabdás.

„Mayát” egy Manuela nevű barátja mutatta be neki telefonon sok évvel ezelőtt, és amikor Roberto Caazzaniga képeket kért a lányról, akkor a brazil szupermodell Alessandra Ambrosio fotóit küldték át neki. Bár soha nem találkozott „szerelmével”, a férfi azt hitte, hogy jegyben járnak, és pazar ajándékokkal halmozta el, és több mint 700 ezer eurót utalt át neki az állítólagos szívbetegsége kezelésének az orvosi költségeire.

 Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a 2019-es cannes-i filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Roberto Caazzaniga végül a barátai és a csapattársai unszolására úgy döntött, utánajár, létezik-e valójában az állítólagos menyasszonya. Mikor fény derült a csalásra, a történetét a nyilvánosság elé tárta. Az egyik olasz tévécsatorna kamerái előtt vallotta be, hogy egy ismert csaló átverte, és több ezer eurós adósságot halmozott fel.

A helyi sajtó szerint Manuela, Cazzaniga állítólagos barátnője részt vett az átverésben, vélhetően ő mutatta be a sportolót a csalónak, aki feltehetően Szardínia szigetén él, nem pedig Brazíliában. Amikor a média munkatársai megkérdezték az illetőt az összeesküvésben való részvételéről, a nő tagadta, hogy bármi köze lenne a csaláshoz, és azt állította, hogy csupán Maya egyik barátja. A kérdésre, hogy miért őt azonosították Cazzaniga pénzének címzettjeként, azzal hárított, hogy úgysem hinné el neki senki az igazságot.

Az ügyben a hivatalos nyomozás még nem ért véget.

(LadBible via 24.hu)

Roberto Cazzaniga

Roberto Cazzaniga egy Spanyolország elleni meccsen 2009-ben (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top