nlc.hu
Életmód

A legszebb beauty ajándékötletek különböző korosztályoknak

A legszebb beauty ajándékötletek különböző korosztályoknak

Igazán tökéletes szépségápolási ajándékot keresel? Négy korosztály számára is adunk ötleteket!

Akár egy teljes szettet szeretnél ajándékozni, akár csak a meglepetéscsomagba keresel néhány kozmetikumot, akkor lesz telitalálat a választásod, ha az nemcsak minőségi, de passzol is az adott személyhez. Szépségápolási termékek esetén alapvetés, hogy érdemes figyelembe venni az életkort, hisz az több szempontból is befolyásolhatja, milyen gondoskodásra van szüksége a bőrnek. Ajándékötleteink közt olyan arcápolókat és sminktermékeket válogattunk össze a BABOR kínálatából, amelyek garantáltan boldog mosolyt csalnak majd az arcokra.

Ajándéktippek huszonéveseknek

Huszonévesek egy jó minőségű arclemosó, hidratáló és fényvédő hármasával már szuper arcápolási rutint tudhatnak magukénak, jó döntés, ha ezek bármelyikét választjuk ajándéknak. A BABOR Perfect Glow Ampullakúra egy ragyogásfokozó szérumsorozatot tartalmaz, hidratáltabbá, élettel telibbé teszi a bőrt. Ha szeret sminkelni az illető, a BABOR Beautifying Powder remek kiegészítés mellé, ez a transzparens púder ugyanis minden bőrárnyalat számára megfelelő, megszünteti a bőrön a felesleges zsír okozta fénylést, így annak csak természetes ragyogása lesz az, ami látszani fog. 

Az arclemosás profi szintje a double cleansing, vagyis a dupla arctisztítás, ami az esti rutin fontos eleme, a BABOR pedig az a márka, ami először megalkotta ennek termékeit. A BABOR Hy-Öl és Phytoactive Combination párosánál így jobbat keresni sem kell, ellenben remek kiegészítőjüknek számít a Doctor Babor Renewal Overnight Mask, ami heti 1-2 alkalommal használva javítja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát. 

ajándéktippek huszonéveseknek

Ajándéktippek a 20+-os korosztálynak

A téli csípős hidegben mindenkinek elkél egy kis plusz bőrnyugtatás, akinek pedig érzékeny bőre van, kiváltképp értékelni fogja, ha az ajándékcsomagba tesszük a DOCTOR BABOR Cleanformance Renewal Overnight Maskot, mely bőrtisztító, nyugtató és hidratáló hármassal rendelkezik. Mellé javasoljuk párban a DOCTOR BABOR Hyaluron Infusion szérumot, ami egy hialuronsavval és peptidekkel is ellátott, intenzív hidratálást nyújtó professzionális arcápoló.

Ajándéktippek harmincasoknak

Harminc év felett már érdemes beépíteni anti-aging elemeket a bőrápolásba, és jobban odafigyelni a bőrt érő külső, káros hatásokra – ha ezt szem előtt tartva választunk kozmetikumot, boldogan fogja az illető elhasználni azokat. A BABOR ReVersive The Gift Set egy normál méretű krémet és egy kis kiszerelésű szérumot tartalmaz, melyek védik a bőrt az oxidatív stressztől, ragyogóbbá, élettel telibbé teszik, és anti-aging hatással bírnak. 

Egy teljes szépségkúrát is ajándékozhatunk, aminek luxusszintű képviselője a BABOR Adventi Ampulla Naptár, mely 24 szépségampullából álló, jól felépített bőrápoló sorozatot tartalmaz, meseszép csomagolásban.

Ha még külön egy-egy sminkterméket ajándékoznánk, a BABOR Face Colour Cream Blush pirosítónál jobb nem kell. Áttetsző, szépen építhető színe van, mely a legtöbb bőrszínen jól mutat, ecsettel vagy akár ujjbeggyel is használható. Mi több, szemhéjárnyalóként is beválhat, bár arra tudunk egy célzottan jobbat, a BABOR Creamy Eye Shadow-t, mely burgundi vörös, aranybézs és mohazöld színben is elérhető.

ajándéktippek harmincasoknak

Ajándéktippek a 30+-os korosztálynak

Ha ti magatok szeretnétek összeállítani egy arcápolási szettet, javaslatunk egyértelműen a Doctor Babor Dual Eye Solution szemkörnyékápoló, a Doctor Babor AHA Peel Pads hámlasztó párnák és a BABOR Skinovage Moisturizing Foam Mask relaxáló habmaszk hármasa. A szemkörnyékápoló első osztályú anti-aging ápolást nyújt a szemkörnyék érzékeny bőrének, a hámlasztó lapocskák pórustisztító hatással bíró tökéletes kiegészítői bármilyen arcápolási rutinnak, a habmaszk pedig a száraz bőr olaj és nedvességhiányát pótolja mesterfokon.

Ajándéktippek negyveneseknek

A bőr kollagénállományát sajnos már a húszas éveink közepétől elkezdjük fokozatosan veszíteni, ami a harmincas éveinkben finoman már meg is mutatkozik, és a negyvenes éveinkben kezd állandó nyomot hagyni. A ráncok mellett ráadásul megjelenhet a rugalmasság elvesztése, és egyre inkább igény lehet az arc kontúrjainak újradefiniálására is. Éppen ezért, egy célzott anti-aging szettel, mely a probléma legoptimálisabb hatóanyag-kombinációit tartalmazza, biztos nem nyúlhatunk mellé. A BABOR Precious Ampoule Collection önmagában is szép ajándék lehet, ami hétnapos, intenzív anti-aging kúrát ad, frissebb, tónusosabb lesz tőle a bőr.

A DOCTOR BABOR Ultimate Repair Cleanser egy gyengéd, ám annál alaposabb, a pórusok mélyére ható tisztító krém, ha arcápolási rutint állítanánk össze, ezt érdemes beválasztani. Méltó kiegészítője lehet a regeneráló hatású DOCTOR BABOR Ultimate Repair Mask krémmaszk, valamint a DOCTOR BABOR Collagen Booster Cream, mely egy feszesítő hatású hidratáló krém.

Nemcsak látványra ámulatba ejtő, de professzionális szintű hatást is ígér a BABOR HSR Lifting The Gift Set, ami egy luxus bőrfeszesítő krémet és egy luxus ránctalanító szemkörnyékápoló krémet tartalmaz. 

 

ajándéktippek negyveneseknek

Ajándéktippek a 40+-os korosztálynak

Nem hagyunk titeket sminktipp nélkül most sem, a BABOR Satin Blush pirosító egy intenzíven pigmentált, szaténfényű ragyogást adó dekorkozmetikum, jól kihasználható árnyalatban. Ha pedig karácsony, nem maradhat el egy igaz vörös ajakrúzs sem, a BABOR Liquid Lip Colour kétféle piros árnyalattal is elbűvöl.

Ajándéktippek ötven év felettieknek

Kétféle ampullakúrát is ajánlunk, ha ötven év feletti hölgynek keresel kozmetikumot. Egyikük a BABOR Grand Cru, ami egy exkluzív anti-aging ampullakezelés a különösen igénybe vett bőr számára, a másik pedig a DOCTOR BABOR Power Serum Peptides Ampulla, ami olyan innovatív öregedésgátló összetevőket tartalmaz, melyek azonnal simábbá és feszesebbé teszik a bőrt.

Ha biztosra mennél és univerzális, jól kihasználható, ám professzionális minőségű termékeket keresel, jó választás a BABOR Glowing Protect Cream, ami kifejezetten a hideg, szeles, téli időjárás során védi az arcbőrt. Mondhatni társa a BABOR Shaping Dry Body Oil, amely egy gyorsan felszívódó, testre való szárazolaj, heti egy-két alakommal használva megadja azt az extra ápolást, amire most szüksége van a bőrnek. A BABOR Spa Shaping Vitamin ACE Body Cream gazdag testápoló pedig az alap bőrápolásban nyújthat segítséget.

ajándéktippek ötveneseknek

Ajándéktippek az 50+-os korosztálynak

A márka ajándékszettjei közül a BABOR Seacreation The Gift Set egy igazi remekmű az anti-aging területén, nem véletlenül. A kollekció a THE SERUM luxus anti-aging koncentrátumot és a THE CREAM anti-aging arckrémet egyaránt tartalmazza.

Ennyi bőrápoló jóság után pedig jöjjön egy gyönyörű sminktermék is, a BABOR Eye Shadow Quattro égetett szemhéjpúder paletta, aminek egymással harmonizáló, szatén és fényes felületű nude árnyalatai méltók az ünnephez, mely alkalmával díszcsomagolást kaphatnak. 

Legyen szép a karácsonyfa is

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top