nlc.hu
Életmód

Nagy Ő: Alexandra beégett

Nagy Ő: Aleksandra nem tudta, mit jelent a manipulálni szó

Aleksandra a hazugságvizsgáló feladat során először találkozott ezzel a szóval.

Már csak nyolcan vannak versenyben A Nagy Ő-ben, ők azok, akik még meghódíthatják Tóth Dávid szívét. Többek között Aleksandra is kapott rózsát, aki azzal maradt emlékezetes a nézők számára, hogy nem veti meg a szilikont, és reméli, hogy ez nem ijeszti el az olimpikon kajakost. Stohl András a keddi részben közölte a lányokkal, hogy hazugságvizsgálóra köti őket, hogy kiderüljön a teljes igazság. 

Ezzel többek között azt is elérte, hogy kiderült, Rebeka valóban Dávidért jelentkezett a műsorba és nem a szereplés motiválja. Arra is fény derült, hogy Aleksandra nincs tisztában a manipulál szó jelentésével.

A kérdés így szólt: szereted manipulálni a férfiakat? Erre Aleksandra azt válaszolta, hogy nem, mire Stohl András rákérdezett a magánnyomozónál, hogy igazat mond-e, de a gép kiakadt tőle.

Akkor valaki megmagyarázná nekem a szó jelentését?

– hangzott ez a kebelcsodától. A műsorvezető részletesen leírta az ige jelentését, ezután pedig a válasz természetesen igen volt.

nagy ő alexandra

Alexandra rosszul válaszolt (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top