nlc.hu
TV-sztárok

A Nagy Ő: a lányok kipécézték Rebekát

A Nagy Ő: a lányok kipécézték Rebekát, szerintük nem Dávid miatt jelentkezett a műsorba

A lányok szerint Rebekát nem Tóth Dávid érdekli.

A Nagy Ő hétfői adásában Stohl András azzal sokkolta a lányokat, hogy szavazniuk kell valakire, akiről úgy érzik, nem Tóth Dávid meghódítása a fő célja a jelentkezéssel. Mivel Rebeka nagyon közel került az olimpikonhoz az elmúlt napokban, sokaknak ellenszenvessé vált, bár még az is lehet, hogy valóban úgy gondolják, a fiatal lányt a hírnév motiválja.

„Nagyon megalázottnak éreztem magam, nem értem, mivel érdemeltem ki ezt, mivel én egy őszinte ember vagyok és mindig is az voltam. (…) Teljesen tiszta a lelkiismeretem, ti ezt rosszul látjátok” – mondta Rebeka, aki szerint a többiek ellenséget látnak benne, azért küldenék haza.

nagy ő rebeka

Rebeka nem érti a lányokat (Fotó: TV2)

„Próbálná inkább a karrierjét építgetni, mintsem azt, hogy egy normális és komoly párkapcsolatba beleálljon. Úgy érzem, hogy mi, akik azért jöttünk, hogy megtaláljuk az igazit, előlünk elveszi a lehetőséget” – mondta Dorka.

Dávidot meglepte az eredmény:

„Nem gondoltam volna, hogy Rebeka ennyi szavazatot kap. Ma ismét el kell búcsúznom néhány lánytól és nagyon fontos, hogy tisztán lássak” – mondta, majd egy randi keretein belül próbálta megbeszélni a dolgokat a fiatal lánnyal.

„Félek, hogy Dávid hinni fog a hét lánynak, hiszen hét eggyel szemben az nagyon sok és ettől azért nagyon félek” – zokogott a műsor végén Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top