Életmód

Nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet karácsonyra? A PlayStation segít! (x)

A Sony sokoldalú kínálata remek ajándékötleteket biztosít.

A karácsony közeledtével gyakran égető problémát jelent az ideális ajándékötletek hiánya. Az ünnep az ajándékozáson felül arra is lehetőséget teremt, hogy a meghitt családi vacsorákat követően megpihenjünk és kedvünk szerint kikapcsolódjunk szeretteinkkel közösen. A PlayStation kínálata sokoldalú lehetőségeket biztosít ajándékötletek és kalandok szempontjából egyaránt!

Önfeledt szórakozás az egész család számára

A PlayStation szolgáltatásai elhozzák a tökéletes játékélményt a nappalinkba, akár az egész család számára! A PlayStation online áruháza, a PS Store tökéletes választás, amennyiben válogatni szeretnétek a platform legsikeresebb címei közül: legyen szó kvízalapú vetélkedőkről, sportjátékokról vagy magával ragadó történetekről, a kínálatban kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre való időtöltést. A PlayStation Store ajándékkártyájával a döntést szeretteid kezébe adhatod, így mindenki kiválaszthatja a számára legszimpatikusabb élményt!

A családi könyvtár bővítésében nagy segítséget jelent a Sony népszerű szolgáltatása, a PS Plus is, amely minden hónapban lehetőséget biztosít, hogy akár öt játékkal bővítsük gyűjteményünket, köztük a konzol legnépszerűbb játékaival. A PS Plus sokoldalú kínálata a havi új címek mellett az online többjátékos módokat is elérhetővé teszi: ha beállítottuk otthoni rekordunkat, ideje megmérkőzni a PlayStation közösségének többi tagjával az értékes trófeákért!

Nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet karácsonyra? A PlayStation segít! (x)

Kiegészítők színkavalkádja

A szolgáltatások mellett a PlayStation kiegészítői is remek választásnak bizonyulnak, ha fokozni szeretnénk a játékélményt. A PlayStation 5 tulajdonosok a forradalmi DualSense vezeték nélküli kontroller vásárlásával még több játékost vonhatnak be az akár négy fős közös élménybe, amely a konzol színvilágához illeszkedő fehér szín mellett már Midnight Black és Cosmic Red színben is elérhető! A PlayStation 4 konzollal rendelkezők pedig még szélesebb kínálatból választhatnak, hiszen a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli kontroller több, mint 15 különböző színben elérhető, valamint speciális mintázatokkal díszített kiadásokat is vásárolhatunk!

A magával ragadó játékélményt a PULSE 3D fejhallgató biztosítja, amellyel teljesen kizárhatod a külvilágot az egyedülálló háromdimenziós hangzásnak köszönhetően. A kényelmes, praktikus vezérlőrendszerrel ellátott fejhallgató beépített mikrofont is tartalmaz, így az online csapatjátékokhoz is ideális választás, hosszú akkumulátor-üzemidejének köszönhetően a maratoni összecsapások és mérkőzések során is kitart! Ráadásul a fejhallgató nem csak PlayStation konzolokkal, de asztali számítógéppel is kompatibilis, így azok számára is ideális választás, akik a PC-s játékot részesítik előnyben, vagy térhatású, öblös basszusokkal tarkított zenei élményre vágynak.

Nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet karácsonyra? A PlayStation segít! (x)

Bár az új generációs konzolokat továbbra sem egyszerű beszerezni, aggodalomra semmi ok, hiszen a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro konzolokon minden fenti szolgáltatás elérhető! Érdemes a használt konzolok piacán is körülnézni, hiszen így kedvezményes áron juthatunk jó állapotban lévő gépekhez, melyeket ugyanitt tovább is értékesíthetünk, ha sikerült szert tenni a hőn áhított PlayStation 5-re!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top