nlc.hu
Életmód

Kim Kardashian 8 éves lánya egyedül élőzött

Kim Kardashian 8 éves lánya egyedül élőzött a házukból

Élő videóban, az anyukája engedélye nélkül mutatta meg az otthonukat Kim Kardashian 8 éves lánya.
Kim Kardashian 8 éves lánya egyedül élőzött a házukból

Kim Kardashian és 8 éves lánya, North West november végén nyitott egy közös TikTok-fiókot, és azóta 2,3 millió követőt gyűjtöttek.

Bár az anya-lánya páros rendszeresen posztol videókat a közös programjaikról, például amikor a wellnessben lazulnak vagy golfkocsival utaznak. Legutóbb viszont a kislány olyat osztott meg a közösségi platformon, ami a frász hozta Kim Kardashinra.

North West a Kardashian-házból élőzött, megmutatta a karácsonyfájukat, az ünnepi dekorációt, majd bement abba a szobába, ahol az édesanyja pihent. A kislány ekkor közölte vele: „Anya, élőzök”.

Az instaceleb érthető módon nem volt boldog a dologtól, ezután a videó hirtelen véget ért. Az élő felvétel a TikTokon nem maradt meg, de voltak, akik lementették:

A TikTokon egyébként van pár olyan videó, amely megmutatja Kardashianék karácsonyi díszbe öltöztetett otthonát, de nem valószínű, hogy egyhamar élőzni fognak.

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top