nlc.hu
Életmód

Ben Affleck csapdában érezte magát a házasságban

Ben Affleck csapdában érezte magát a házasságában, állítása szerint ezért kezdett el inni

Ben Affleck kiteregetett némi magánéleti szennyest a rádiós híresség, Howard Stern műsorában, miközben új filmjét, a Tender Bar-t promózta. Többek között arról is mesélt, hogyan viselte a három gyereke a Jennifer Garnertől való válását.

Ben Affleck karrierjére rájár a rúd. Ana de Armas-szal közös erotikus thrillerének mozibemutatóját az utolsó pillanatban törölte a Disney, a filmet pedig áttették a Hulu nevű streaming szolgáltatójukra (nálunk majd az Amazonon lesz), ráadásul az új filmje, a George Clooney rendezésében készült The Tender Bar a kritikusoktól elég lagymatag fogadtatásban részesült. Ezért is fordult elő az, hogy a Howard Stern által készített interjúban sokkal érdekesebb volt a magánéletről szóló rész, mint a szakmai. Affleck elmesélte, hogy a 2017-es válása Jennifer Garnertől nem volt előzmények nélküli, és csak azért nem mentek szét korábban, mert a három közös gyerek miatt nem szerettek volna – írja az eonline.

Jennifer Garner és Ben Affleck

Jennifer Garner és Ben Affleck idén januárban (Fotó: BG004/Bauer-Griffin/GC Images)

Affleck elmondása szerint csapdában érezte magát a kívülről idillinek tűnő házasságában, nem volt boldog, és emiatt nyúlt a viszkisüveghez. Persze ismét kiderült, hogy az alkohol semmilyen problémára nem jelent megoldást. Egy idő után Garnerrel rájöttek, hogy a házasságuk nem egy jó példa a gyerekeik számára, és nem szerették volna, ha a házasságról ezt tanulják meg a gyerekeik, ezért inkább elváltak. És bár a váláskor már nem voltak szerelmesek egymásba, a válás folyamata korántsem volt olyan drámai, ahogyan azt a média lefestette, mivel továbbra is szerették és tisztelték egymást. Persze időnként voltak viták és veszekedések, de mindig megtalálták a mindenki számára legjobb megoldást. Úgy gondolja, ha Jennifer Garner mellett marad, még ma is masszívan alkoholizálna, viszont ma már józan életmódot folytat, és egyetlen ital sem csúszott le a torkán évek óta. Félt attól, hogy az italozása hogyan hat majd a gyerekeire, és ez is közrejátszott abban, hogy lerakta az italt, ugyanis komolyan veszi az atyai felelősségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top