nlc.hu
Életmód

Last minute karácsonyi ajándéktippek

Last minute karácsonyi ajándékbazár

Ezek az ajándékok még mind megérkezhetnek a fa alá.

Nem kell Pató Pál úr módjára ajándékot vásárolni ahhoz, hogy a karácsony előtti utolsó napokra is legyen még pár név a listánkon, akiknek hiányzik a masnival átköthető meglepetés. Nincs ötletünk, túl drága, amit kigondoltunk, vagy egyszerűen az időszűke miatt marad el a dolog. Milyen jó is lenne, ha a hiányzó ajándékokat egyszerre, egy helyen beszerezhetnénk, lehetőleg online, és valaki azt a küszöbünkig szállítaná! 

Nos, bár a választás feladatát átvállalni nem tudjuk, abban segíthetünk, hogy adunk rá egy tippet, hol találtok szuper ajándéknak valókat az egész család számára. Amiket ráadásul még időben házhoz is szállítanak. Az Answear.hu oldaláról válogattunk fiatalabb és idősebb korosztály számára, ahol a Gift Pop Up Store-ban találhattok szülőknek, nagyszülőknek, tesóknak és unokaöcsöknek is megfelelő darabokat. 

Nőknek

Ha csak aprósággal lepitek meg egymást, egy díszdobozos illatgyertyát mindig öröm kapni, a hasznos, de szép ajándékok közt pedig biztos helye van egy új pénztárcának, ágyneműhuzatszettnek. Személyesebb és nagyobb ajándék az ékszer vagy karóra, valamilyen dísztárgy, vagy egy gyönyörű táska, de a ruházati termékek és kiegészítők háza táján is érdemes szétnézni egy-egy különlegesebb darabért.

ajándéktippek nőknek

1. Kézitáska – Twinset/Answear.hu , 2. Illatgyertyák szójaviaszból – Medicine/Answear.hu , 3. Bőr pénztárca – Answear Lab/Answear.hu ,  4. Pamut ágynemű szett – Medicine/Answear.hu , 5. Cosmic Rock Karóra – Swarovski/Answear.hu , 6. Kifordítható bőr öv – Lauren Ralph Lauren/Answear.hu , 7. Dekorváza – Pols Potten/Answear.hu , 8. Creativity Circle Fülbevaló – Swarovski/Answear.hu , 9. Gyapjú pulóver – Beatrice B/Answear.hu

Férfiaknak

A pénztárca és ékszer férfiak számára is nagyon szép ajándék, de egy mókás zokniszett vagy társasjáték-gyűjtemény is jó ötlet, ráadásul utóbbiak kevesebbe is kerülnek. Egy minőségi téli kesztyű, dizájnos hátitáska jól mutat a fa alatt, és bizony a lakberendezési tárgyakat sem kell száműzni az ötletlistánkról az erősebbik nem esetén sem. 

 

ajándéktippek férfiaknak

1. Hátitáska – Balvi/Answear.hu , 2. Wooden Games Játékszett – Medicine/Answear.hu , 3. Bőr pénztárca és kártyatartó – Boss/Answear.hu , 4. Kancsó – Eva Solo/Answear.hu , 5. Karperec – Diesel/Answear.hu , 6. Future Alchemy Parfümvíz – Medicine/Answear.hu , 7. Apres Ski Hosszú ujjú – Medicine/Answear.hu , 8. Zokniszett – Medicine/Answear.hu , 9. Kesztyű – Columbia/Answear.hu

Tiniknek

A fiatal korosztály számára egy menő hátizsák, övtáska, pulcsi, vagy márkás sapka abszolút bejövős, és melyik srác ne örülne karácsonykor egy sportcipőnek vagy lány egy menő szőrös házi papucsnak? A kirakó kortalan ajándék, de egy cuki plüss párna is jól mutat a tinik szobájában. 

ajándéktippek tiniknek

1. Díszpárna – Balvi/Answear.hu , 2. Felső x Everlast – Only/Answear.hu , 3. Hátizsák x Disney – Desigual/Answear.hu , 4. Terrex AX4 Cipő – adidas Performance/Answear.hu , 5. Puzzle – Medicine/Answear.hu , 6. Lotus Termosz – 24bottles/Answear.hu , 7. Allegra Charm Fox Függő – Furla/Answear.hu , 8. Gyapjú papucs – UGG/Answear.hu , 9. Sapka gyapjú keverékből – Drykorn/Answear.hu, – 10. Mellény – Save The Duck/Answear.hu , 11. Övtáska kerékpáros kulaccsal – Camelbak/Answear.hu 

És a fára, mi kerül?

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top