nlc.hu
Életmód

Gáspár Laci a családjáról

Gáspár Laci: Jó apa vagyok

Gáspár Laci azt mondja, számára mindig a gyerekei az elsők és igyekszik mindent megteremteni számukra.

Családjához fűződő viszonyáról is beszélt a Blikknek adott interjújában Gáspár Laci. Az X-Faktor mentora azt mondja: egyértelműen ki tudja jelenteni, hogy jó apa, mert neki mindig a gyerekei az elsők és igyekszik mindent megteremteni számukra.

Gáspár Laci: Már nem elég, ha valaki jól énekel

Gáspár Lacinak fontos a család Fotó: Zsigmond László

Fontosnak tartja a nevelést és tud szigorú lenni, ha az a gyerekek érdekeit szolgálja. „Sokat mesélem, milyen körülmények között nevelkedtem, hogy nagyon szegények voltunk, és amink most van, áldás. A feleségem egy-egy bevásárlás után megkérdi, ­jó-e, hogy ennyit költöttünk? Régen a boltban a forintokat számolgattuk, mire futja és mire nem, most pedig mindennap hálát adok, hogy ma már erre nincsen szükség. Az fontos, hogy a gyerekek azt hallják, hogy nem mindig volt így, hogy megtanulják értékelni, amiben élnek.

Gáspár Laci és Niki tíz éve vannak együtt (Fotó: RTL Klub)

Gáspár Laci és Niki tíz éve vannak együtt (Fotó: RTL Klub)

Laci beszélt a házasságáról is, feleségével, Nikivel 10 éve vannak együtt. „Nagyon összeillünk, amiről régebben azt hittem, a hibám vagy a hiányosságom, az Niki mellett az előnyöm lett. Úgy szeret, ahogy vagyok, és én is ugyanígy feltétel nélkül szeretem őt. Fontos, hogy vigyázzunk a szerelmünkre, akármennyi dolgom is van, mindig szakítok arra időt, hogy kettesben legyünk, elmenjünk vacsorázni, vagy csak sétálni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top