nlc.hu
Életmód

Elhagyta a felesége, nehéz helyzetbe került a pécsi családapa

Nehéz helyzetbe került a pécsi család: ételre sem biztos, hogy futja karácsonykor

A feleség váratlanul elhagyta a családját, emiatt nehéz helyzetbe került az apa és 13 éves gyereke.

Egyedül maradt egy pécsi apa a 13 éves fiával, miután két hete a felesége összecsomagolt és elköltözött. A férfi egy baleset miatt hónapokig nem tudott dolgozni, így nem csak karácsonyfára, ételre sem biztos, hogy telik idén karácsonykor a családnak – számolt be az RTL Híradó.

Az 53 éves József és felesége 18 évig éltek együtt, a férfi a nő előző kapcsolatából született két gyerekét is felnevelte. A nő távozását férje, és 13 éves fia is nagyon nehezen tudja feldolgozni.

Elektromos gyertya egy karácsonyfán

Nehéz helyzetbe került a pécsi család: nem csak karácsonyfára, ételre sem biztos, hogy futja idén karácsonykor (Fotó: Unsplash/Annie Spratt)

József korábban biztonsági őrként dolgozott, de nyár elején egy munkahelyi balesetben majdnem elvesztette a nagylábujját. Táppénzt nem kapott, akkor derült csak ki, hogy nem volt bejelentve. Két hete lett új munkahelye, de fizetést csak jövőre kap. Addig azt sem tudja, miből vesznek majd karácsonyfát, de ételre is alig futja, adományokkal segítnek nekik.

Ráadásul az albérlet, amiben laknak, a felesége nevén van, amit a nő felmondott. Február 1-ig maradhatnak, utána nem tudják, mi lesz velük.

Ha segítenél Józseféknek, az RTL oldalán megtalálod a támogatáshoz szükséges információkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top