nlc.hu
Életmód

Buzás Dóri szavazata

„Úgy érzem, hogy ki kellene állnom magamért” – Buzás Dóri nem tudja, kire tegye az útilaput

Buzás Dóri egyelőre bizonytalan a döntését illetően.

A mai Farmgyűlés előtt minden eddiginél komolyabb taktikázásba kezdenek a játékosok. A döntő kapujában egyre feszültebb a helyzet: Zoli, Holló és Henry továbbra is a Dia-Gyepi párost szeretnék szétrobbantani, Gyepi azonban védett, így Dia lett az első számú célpontjuk. Dóri nehéz helyzetbe kerül ezzel, hiszen bár jó viszonyt ápol a fiúkkal, ezzel a lépéssel őt is veszélyeztetik, ugyanis Dia nagy eséllyel őt választaná ellenfélként, ha párbajra kerülne a sor. 

Komoly dilemmába kerül emiatt, többször el is sírja magát, hiszen ha így alakul, akkor kvázi feláldozza magát a többiekért, amivel talán a  vesztébe rohan. Ha másképp gondolkozik és kiáll magáért, akkor a továbbjutása érdekében akár egy hozzá közelebb álló embernek is adhatja az útilaput, ami újabb lelki vívódást eredményez. Zsolti egy kis kikapcsolódásra viszi Dórit, ahol ő is próbál segíteni a döntésében.

buzás dóri farm vip

Buzás Dóri nem tudja, kire szavazzon (Fotó: TV2)

„Részben evidens, hogy ha női párbaj, akkor én is érintett vagyok, viszont másrészt, ha bárki le tudná győzni Diát, akkor miért pont én menjek. Elég rossz érzés, hogy minden bizonnyal nekem kell párbajoznom, amikor a fiúk valószínűleg erősebbek, mint én. Emberileg kicsit rosszul esik a fiúktól, mert én kedvelem és adott helyzetben támogatom őket. Lehet, hogy én vagyok túl kedves, miközben ők inkább játszanak…(…) Ha taktikáznék, és Henryt küldeném ki, és esetleg visszajönne, akkor jövő héten hogy néznék a szemébe, hogy meg volt beszélve valami, és egymásban bízunk itt a legjobban. Viszont a saját bőrömet sem akarom vásárra vinni, mert nem azért jöttem, hogy feláldozzam magam mások miatt, egy egyéni szakaszban, ráadásul ez egy játék. Érzem, hogy ki kellene állnom magamért. Ez a két oldal hatalmas vívódásokat eredményez bennem.”

Dóri szavai alapján borulni látszik a taktika, ám így egyre kevésbé kiszámítható, hogy a fiatal lány végül hogyan dönt és ki megy párbajra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top