nlc.hu
Életmód

Verte az expárja és fogvatartotta a terhes nőt

Képtelen aludni az a kismama, akit fogvatartott, megvert és megerőszakolt az exe

A kisbabája szerencsére jól van.
ijedt

A nő az RTL Híradónak mesélt a fogvatartásáról, és arról is, hogyan sikerült végül megszöknie. “Egyáltalán nem megy az alvás. Minden apró zajra felkelek éjszaka is” – vallotta be a kismama, akit a gyanú szerint elrabolt, fogvatartott, majd többször megerőszakolt egy miskolci férfi, aki az asszony volt barátja.

Elrablásáról azt mondta, hogy éppen hazafelé tartott, amikor odament hozzá a volt párja, aki kérte, hogy menjen vele. Miután a nő ezt elutasította, a férfi erőszakossá vált, és közölte, hogy márpedig vele fog menni. Ezután berángatta a terhes nőt a házába. “0-24 órában velem volt, mozdulni nem tudtam mellőle, családomat nem tudtam sehogy értesíteni” – mondta el a nő, aki arról is beszélt, hogy a férfi többször megütötte, leginkább a fején, és az sem érdekelte, hogy az asszony terhes. A kismamának végül lehetősége adódott a szökésre, és azonnal a családjához ment.

A kisbabája szerencsére jól van, a vizsgálatok azt mutatták, hogy minden rendben van vele.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top