nlc.hu
Életmód

Odaadta veséjét a barátjának, aki a műtét után elhagyta

Veséjét adta barátjának, aki utána megcsalta és elhagyta

Egy fiatal nő arról számolt be TikTokon hogy súlyosan vesebeteg barátja a műtét után nem sokkal lelépett
TikTok, vese, transzplatáció, Colleen Le

Nem érvényes mindig, hogy „Jótett helyébe jót várj!” Legalábbis ezen az állásponton van Colleen Le. A fiatal nő ugyanis TikTok videómegosztó portálon számolt be arról, hogy évekkel korábban odaadományozta transzplantációra váró akkori barátjának a veséjét. A férfi azonban – aki a műtétet megelőzően krónikus vesebetegséggel küzdött és dialízisre szorult – hét hónappal a beavatkozás után, míg Le a záróvizsgájára tanult, Las Vegasba utazott a templomi csoportjával elvileg azért, hogy részt vegyen egy legénybúcsún. A barát aztán hirtelen hazautazott a kirándulásról, és bevallotta a nőnek, megcsalta. Noha egyszer még megpróbálták működtetni kapcsolatukat, három hónappal később a férfi telefonon keresztül végleg szakított vele.

Állítólag azt is megjegyezte a hívás közben:

Csak azért ajánlottad fel a vesédet, hogy jól nézz ki.

Majd letiltotta az összes közösségi oldalon a nőt és nem reagált a hívásaira, üzeneteire sem.

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

Colleen Lee követői közül sokkal azt javasolták a fiatal nőnek, hogy a történtek nyomén szerezze vissza a veséjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top