nlc.hu
Életmód

Milliók kattintják Kulcsár Edina új dalát.

Varga Viktor Kulcsár Edina új daláról: „Az emberek előszeretettel fogyasztják a sz…t”

Az új dalt sokan kritizálják, és rengeteget kattintják.

Ahogy azt mi is megírtuk, Kulcsár Edina és párja, Csuti január közepén közepén egyszer csak bejelentették: vége a kapcsolatuknak. Ma már azt is tudjuk, hogy Edina életében van egy másik férfi, a rapper G.w.M. Most hétfőn pedig már bárki meghallgathatta-megnézhette, miként énekli ki magából Edina a válást. Az Egyetlen szó másfél nap alatt több mint egymillió megtekintésnél jár a YouTube-on. 

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

Az egykori álompár (Fotó: Profimédia)

A Bors több, a pop és a rockszakmában sikeres előadót, énekest kért meg arra, hogy értékeljék Edina sikerét. Varga Viktor például ennyivel kommentálta a nagy nézettséget:

„Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz…t. (….) Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. (…) Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, attól még nem lesz énekes” – mondta Kulcsár Edina videóklipjéről a Csillag születik és a Sztárban sztár című műsorok versenyzője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top