nlc.hu
Életmód

Hódi Pameláék balesete

Baleset történt Hódi Pameláék Maldív-szigeteki nyaralásán

Hódi Pameláék a nászútjukat töltötték a földi paradicsomban.

Hódi Pamela és Tóth Bence még a kis Evolet születése előtt házasodtak össze, ám azóta még nem volt lehetőségük elmenni nászútra. Most, hogy már a lányuk egy kicsit nagyobb, elutaztak a Maldív-szigetekre egy hétre, ahol csak egymásra koncentráltak. Történt azonban egy kis baleset, ami miatt a tervezettnél jóval költségesebb lett a nyaralás.

„Voltunk kajakozni és jet-skizni. Ez utóbbi fantasztikus élmény volt, életemben először próbáltam ki. Nagyon élveztem, de történt egy kis baleset is… A túravezetőnk felhívta a figyelmünket, hogy ott köröznek körülöttünk a ráják, és elkezdte terelgetni őket, miközben mindenki leállította a motort. Engem azonban magukkal sodortak a hullámok, és az én járművem belecsapódott Bencéébe. A kárt persze kifizettük, így kissé költségesebbre sikerült a nyaralás, mint eredetileg terveztük, ez azonban nem vette el a kedvünket” – mesélte a Story magazinnak Hódi Pamela.

A teljes interjút a Story magazinban találod:

Kökény Attila élete megváltozott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top