nlc.hu
TV-sztárok

Hódi Pamela kislánya a tévében

Hódi Pamela és Tóth Bence először mutatták meg a kislányukat a kamerák előtt

Hódi Pameláék kislányuk születése után először meséltek a Fókusznak.

Májusban megszületett Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya, aki az Evolet Olívia nevet kapta. A modell már korán eldöntötte, hogy nem fogja mutogatni a közösségi oldalán a második gyerekét sem, és ez továbbra is így van, hiszen szemből még nem láthattuk a kicsit. Most a Fókuszban meséltek az elmúlt pár hónapról a férjével együtt.

Mint kiderült, sokáig nem tudták, hogyan nevezzék el a babát, ám Bence rátalált a tökéletes névre, ami Pamelának is tetszett. Az influenszer arról is mesélt, hogy nem volt könnyű terhessége. „Az első gyerkőcnél a 9 hónapot meg se éreztem, mintha nem is lettem volna várandós. Itt onnantól kezdve, hogy megtudtuk, kisbabánk lesz, beindult minden. Egyfolytában hányingerem volt, jött fel a savam, iszonyatos hátfájdalmam volt” – emlékezett vissza Hódi Pamela, majd Bence vette át a szót és a baba születésének napjáról beszélt.

„Úgy terveztük, hogy bent leszek, de végül nem tudtam, csak az ajtó előtt izgultam. Nem is tudom, melyik a jobb, vagy rosszabb. Gyorsan túl lettünk rajta, a köldökcsonkot én vágtam el, minden nagyon gyorsan történt” – mondta Bence. 

Pamela elárulta, nagyon sokat segít neki a férje, éjszaka is felkel a picihez. Kiderült, hasfájós a baba, ezzel viszont még nem volt tapasztalata. Bence elmondta, most már többször elvitte kettesben Evoletet, ezzel is leveszi a felesége válláról a terhet. Natiról is beszéltek kicsit, kiderült, hogy nagyon jó testvér és természetesen viselkedik a húgával.

hódi pamela tóth bence

Tóth Bence és Hódi Pamela (Fotó: RTL)

Sztárok, akiknél bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top