nlc.hu
Sztárok

Megszületett Gájer Bálint kisfia

Gólyahír: Megszületett Gájer Bálint kisfia

Gájer Bálint büszkén tudatta a követőivel, hogy megszületett kisfia, Kristóf.

Ahogy azt az orvosok előre jelezték, kisfia született Gájer Bálintnak és párjának, Ötvös Brigittának. Az énekes bejegyzése szerint a baba és az édesanya is jól van, Bálint végig felesége mellett tudott lenni a szülés alatt.

Gájer Bálint és Brigitta már nagyon várták Kristófot (Fotó: Smagpix, Schumy Csaba)

Gájer Bálint és Brigitta már nagyon várták Kristófot (Fotó: Smagpix, Schumy Csaba)

Kristóf 3200 grammal és 51 centisen jött a világra és a büszke apa azt sem felejtette el megjegyezni, hogy Brigi milyen hősiesen viselte a szülést.

Korábban arról írtunk, hogy a várandósság alatt az egyik kontrollvizsgálat során kiderült, van valami gond a kicsi szívével. A vizsgálat után nyomban továbbküldték őket szívultrahangra, ahol hamar megtudták, nincs akkora baj, mint azt elsőre gondolták.

Megijedtünk, amikor az első genetikai ultrahangvizsgálaton megállapították, hogy a baba szívében, a bal és jobb kamrában echogén papilláris izomzat található. Mindenképpen javasolták, járjunk a végére, hogy fennáll-e kromoszómarendellenesség, mert ez akár a Down-szindróma előjele is lehet. Ezért elvégeztettünk egy genetikai vizsgálatot, valamint korai szívultrahangot, ahol kiderült, nincs kromoszóma-rendellenesség, és feltételezhetően a pici idővel ki fogja nőni ezt az apróbb szívelváltozást, így megnyugodhattunk” – mondta akkor Bálint.

Még több Gájer Bálintról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top