nlc.hu
TV-sztárok

Kisfiuk lesz Gájer Bálintéknak

Ijesztő eredményt kaptak a babát váró Gájer Bálinték az ultrahangvizsgálaton

A leendő szülők boldogan készülnek a csöppség érkezésére.

Gájer Bálint és felesége, Ötvös Brigitta nemrég a BEST magazinban jelentette be nagy örömmel, hogy érkezik hozzájuk a baba, ám az egyik kontrollvizsgálat során kiderült, van valami gond a kicsi szívével. A vizsgálat után nyomban továbbküldték őket szívultrahangra, ahol hamar megtudták, nincs akkora baj, mint azt elsőre gondolták. A házaspár azért látta jónak, hogy erről nyíltan beszéljenek, mert tudják, sok szülő van hasonló helyzetben.

Gájer Bálint

Gájer Bálint apás szülést szeretne (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

„Megijedtünk, amikor az első genetikai ultrahangvizsgálaton megállapították, hogy a baba szívében, a bal és jobb kamrában echogén papilláris izomzat található. Mindenképpen javasolták, járjunk a végére, hogy fennáll-e kromoszómarendellenesség, mert ez akár a Down-szindróma előjele is lehet. Ezért elvégeztettünk egy genetikai vizsgálatot, valamint korai szívultrahangot, ahol kiderült, nincs kromoszóma-rendellenesség, és feltételezhetően a pici idővel ki fogja nőni ezt az apróbb szívelváltozást, így megnyugodhattunk” – mesélte a BEST magazin friss számában az apás szülést tervező énekes.

A házaspár a vizsgálatból tudta meg azt is, hogy kisfiuk lesz. „Sírva nevettünk mindketten” – árulta el Brigi. A gyermekük nevét illetően még nem jutottak dűlőre, jelenleg két név között vacillálnak.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin
 

Még több babaváró sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top