nlc.hu
Sztárok

Gájer Bálint apa lesz

Gájer Bálint apa lesz

Gájer Bálintéknál nagy az öröm: bővül a család.

Hét év után, tavaly augusztusban vezette Gájer Bálint oltár elé a kedvesét, és az esküvő után nyomban bele is vágtak a babaprojektbe. Legnagyobb meglepetésükre már az első próbálkozásra megfogant a pici.

Gájer Bálint apuka lesz

Az esküvő után azonnal belevágtak a babaprojektbe (Fotó: Gájer Bálint/Instagram)

Tisztában voltunk vele, hogy akár több hónapba, rosszabb esetben egy évbe is telhet, mire összejön a gyerek, ezért nem volt bennünk semmi görcsösség. Talán ennek köszönhető, hogy éppen a hegyekben pihentünk, és a legnagyobb nyugalom vett minket körül, hogy azonnal megfogant a babánk.” Brigi ötletes módon tudatta párjával, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek. Amikor Bálint egyik este hazament, arra kérte, vigyen oda neki egy kis csokit. „Mivel nem édesszájú, viccből megkérdeztem, ’csak nem kívánós vagy, tán jön a baba?’ Amikor kinyitottam a bonbonos dobozt, két pozitív terhességi tesztet találtam benne. Azt éreztem, nem is lehetnék boldogabb” – mesélte Gájer Bálint.

A teljes interjút a Best magazin legfrissebb számában olvashatjátok.

Liptai Claudia és férje, Gájer Bálint és Madai Vivien az e heti Bestben

Gájer Bálint apai örömök elé néz.

Olvass még többet az apaságról: 

(Nyitókép: Gájer Bálint/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top