nlc.hu
Életmód

Három év alatt kétszer is nyert 10 millió dollárt kaparós sorsjegyen

Három év alatt kétszer is megütötte a főnyereményt kaparós sorsjeggyel

Az amerikai férfi három éve 10 millió dollárt nyert, és most sikerült neki a lehetetlen, újra megütötte a főnyereményt.
Különféle kaparós sorsjegyek egymáson

Sokan lottóznak vagy vásárolnak rendszeresen sorsjegyeket, de gyakran egy élet is kevés ahhoz, hogy igazán nagy nyeremény üsse a markukat. A New York államban élő Juan Hernandezre ez egyáltalán nem igaz, mert három év alatt kétszer is nyert 10 millió dollárt, azaz körülbelül 3,2 milliárd forintot.

A uniondale-i férfi nemrégiben egy Deluxe nevű kaparós sorsjegyet vásárolt, és észrevette, hogy megnyerte a 10 millió dolláros főnyereményt. Déjà vu-je lehetett a férfinek, mert 2019-ben ugyanennyit nyert, a különbség csak annyi, hogy akkor egy másik fajta sorsjeggyel csinálta meg a szerencséjét.

A férfi végül 6,51 millió dollárt kapott kézhez, mert egy összegben kérte a pénzt, nem részletekben, és ennyi maradt a levonások után. Hernandez azt mondta, még nem tudja, mihez kezd a friss nyereményével, mert még a három évvel ezelőtti összeget sem költötte el.

Egy másik amerikai férfinek hét év kellett, hogy újra nyerjen kaparós sorsjegyen, de egy házaspár két éven belül tudott duplázni.  

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top