nlc.hu
Életmód

Lippai László halála előtt kibékült a feleségével

Lippai László halála előtt kibékült a feleségével

Lippai Lászlót korábban elhagyta a felesége, de színész halála előtt jó pár hónappal kibékültek.

Február 23-án hosszú, súlyos betegség után elhunyt Lippai László. A Drága örökösök és a Jóban rosszban 62 éves színészétől pályatársai megható szavakkal búcsúztak.

A színészt 2020 decemberében, 30 év után egyik pillanatra hagyta el a felesége, de a Blikk most arról ír, hogy Lippai László és Krisztina jó pár hónappal ezelőtt kibékültek, rendezték a kettejük között korábban kialakult konfliktusokat.

Lippi sokszor hangoztatta, hogy Krisztina volt az örök szerelme, és a felesége ugyanígy érzett. Nagyon szerették egymást, és az ilyen érzelmek tényleg felülírnak mindent. Lehet, hogy nem volt egyszerű számukra az együttélés, de egymás nélkül még nehezebb volt számukra az élet

– mondta a lapnak egy családtag.

Lippai László színész

Lippai László halála előtt kibékült a feleségével (Fotó: Smagpictures.com)

Lippai Lászlóék környezetében sem tudta mindenki, hogy kibékültek, Krisztina a férje betegsége miatt érzett aggodalmát, fájdalmát elrejtette még a Madách Színházban dolgozó kollégái elől is. Békében próbálták eltölteni a sors által nekik szánt közös időt.

A színész élete utolsó hetét már kórházban töltötte, de mellette voltak a szerettei és a felesége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top