nlc.hu
Életmód

Egy sminkes fiú döbbenetes átváltozásai

Ez a srác döbbenetesen jól tud sminkelni: híres nőkké változtatja magát

18 évesen jött rá, hogy nagyon jól megy neki mások bőrébe bújni.

Az Oddity Central írt arról arról a tehetséges sminkmester és önjelölt illuzionistáról, egy bizonyos Aurelio Sanchez-ről, akire nagyon kíváncsi lett az internet népe, miután olyan hírességekké változtatta át magát, mint Mariah Carey vagy Shakira. Nem is akárhogy.

A fiú mindig is rajongott az emberek és filmszereplők megszemélyesítéséért, de csak 18 évesen, miután belebújt egy híresség karakterébe, jött rá, hogy ezzel szeretne egész életében foglalkozni. El is kezdte a sminkes tanulmányait, hogy az újonnan szerzett tudását arra használja fel, hogy megvalósítsa az álmát. Vagyis a sminkecset segítségével olyan hírességek hasonmásaivá változtatja magát, mint a legendás mexikói énekesnő, Selena, az Oscar-díjra jelölt színésznő és énekesnő, Lady Gaga, vagy Mariah Carey

sminkes

Fotó: Instagram

Az egész projekt akkor durrant be, amikor néhány évvel ezelőtt Sanchez egyik ügyfele felkérte, hogy személyesítse meg Mariah Careyt, és az átváltozás olyan jól sikerült, hogy már az egyik legnépszerűbb karakterévé vált, amit illuzionistaként megformál. Az idők során tökélyre fejlesztette a technikáját, olyannyira, hogy sminkelés után ma már tényleg össze lehet keverni az igazi Mariah Carey-vel.

Mindig új technikákat, módszereket és termékeket tanulok, ismerek meg, hogy tovább bővítsem azt a kreatív folyamatot, amellyel életre kelthetem ezeket az illúziókat” – mondta Sanchez az Allure magazinnak. „Mindennap kapok üzeneteket gyönyörű, inspiráló emberektől, akik arra kérnek, hogy tanítsam meg nekik, amit csinálok, remélem, hogy egy nap hamarosan megtehetem, és segíthetek életben tartani a sminkelés és az illúziók művészetét generációkon keresztül” – mondta a srác, aki civilben így néz ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top