nlc.hu
Életmód

Bevallotta: plasztikáztatott Bella Hadid

Bella Hadid 14 évesen plasztikáztatott

Felháborodtak az emberek a hír hallatán.

Bella Hadid korábban tiltakozott, hogy bármilyen szépészeti beavatkozáson átesett volna fiatalabb korában. Gyakorta szegezték neki a kérdést, hogy feküdt-e valaha is kés alá. Ilyenkor kitérő válaszokat adott a ma már 25 éves modell, és azt mondta, a pubertás változtatta meg az arcát. 

Bella Hadid

Bella Hadid és édesanyja, Yolanda (Fotó: Getty Images)

Bella viszont most bevallotta a Vogue magazinnak, hogy 14 évesen orrplasztikáztatott, amit azóta meg is bánt. 

Bárcsak megtartottam volna az őseim orrát. Most visszagondolva, szerintem belenőttem volna, hiszen még változott a testem” – mondta utólag. 

Az internet népe ezen teljesen felháborodott és az anyukát bántják sokan, amiért megengedett egy ekkora műtétet egy olyan fiatal gyereknek. A kommentelők felelőtlennek találják az 57 éves Yolandát, sőt sokan odáig is elmennek, hogy egyenesen szörnyű anyának nevezik. 

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a szintén szupermodell édesanyukát bántják. Sokan úgy vélik, csak nyerészkedni akart a lányain, ezért hajtotta Gigit és Bellát is a modellkedés irányába. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top