nlc.hu
Életmód

Damu Roland temetésének költsége

Hárommillió forintba került Damu Roland temetése

A színész legjobb barátja állta Damu Roland temetésének költségeit, az összeget is elárulta.
Damu Roland

Damu Roland halála után hetekig tartó viszály zajlott a családban, ugyanis a színész állítólag megtiltotta, hogy a szülei részt vegyenek a temetésén. A 47 éves korában elhunyt Damu búcsúztatójára ezért csak február 22-én került sor a Farkasréti temető művészparcellájában.

A Blikk azt írja, hogy végül mégis a színész édesapja, Damu Rudolf és a művész barátja, Szilágyi Zsolt temethette el Rolandot.

A síremlék olasz impala gránitból készült, amelybe Roland aláírását is bevésettük egy idézet mellett: »Amikor a lelkem roskadozva vittem, csöndesen és váratlanul átölelt az Isten«

– mesélte Zsolt.

A színész barátja tort is szervezett, és elmondta, hogy a szertartás összköltsége meghaladta a hárommillió forintot. Maga síremlék csaknem másfél millió forintba került.

Szilágyi Zsolt hozzátette: „ahhoz képest, hogy mennyi harc volt a temetéssel kapcsolatban, a nagynéniék oldaláról természetesen senki nem állt sorba, hogy beszálljon a szertartás bármilyen költségeibe”.

(Kiemelt kép: TV2 / Tények Plusz – videó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top